Konya’da kural tanımaz motosiklet sürücülerine ceza yağdı

Konya Kulu'da aşırı gürültü ve hız yapan motosiklet sürücülerine yönelik gerçekleştirilen denetimlerde, kasksız, plakasız ve eksik evrakla trafikte bulunan sürücülere cezai işlem uygulandı. Bazı motosikletler ise emniyet müdürlüğü bahçesine çekildi.

Konya’da kural tanımaz motosiklet sürücülerine ceza yağdı

İhlas Haber Ajansı'nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; denetimler Konya'nın Kulu ilçesi Atatürk Caddesi başta olmak üzere aşırı gürültü ve hız yapan motosiklet sürücülerine yönelik gerçekleştirildi.

Denetimlerde, kasksız, plakasız, eksik evrakı olan ve kurallara uymayan motosiklet sürücülerine cezai işlemler uygulanarak bazı motosikletler emniyet müdürlüğü bahçesine çekildi.

konyada-kural-tanimaz-motosiklet-suruculerine-ceza-yagdi.jpg

Polis ekiplerinin cadde ve sokaklarda uygulamalara devam edeceği, kurallara uymayan sürücülere gerekli cezaların yazılacağı belirtildi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.