Konya'da kuzenini öldürüp yengesini yaralayan zanlı hakkında ilk karar

Konya'da kuzenini öldürüp yengesini yaralayan Halil G. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Konya'da kuzenini öldürüp yengesini yaralayan zanlı hakkında ilk karar

Konya'nın merkez Karatay ilçesinde dün öğle saatlerinde meydana gelen olayda, iddiaya göre; Halil G, önce Fetih Mahallesi'nde oturan teyzesinin oğlu Serkan Kaya'yı belirlenemeyen nedenle çıkan tartışmada bıçakla yaraladı. 

Şüpheli, olayın ardından oturdukları Tatlıcak Mahallesi'ne giderek burada da tartıştığı yengesi Makbule G.'yi bıçakladı. Kanlar içinde kalan Serkan Kaya ve Makbule G,  ambulanslarla Konya Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralılardan Serkan Kaya, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. 

“BU ALEMDE KRAL VARSA O DA BENİM” 

Olayın ardından çalışma başlatan polis, kaçan Halil G'yi Tatlıcak Mahallesi'nde yakaladı. Gözaltına alınan ve sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülen Halil G, kendisini görüntüleyen gazetecilere dönüp, “Bu alemde kral varsa o da benim.” dedi. 

ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Sorgusunun ardından “Kasten Öldürme” ve “Silahla Kasten Yaralama” suçlarından Konya Nöbetçi Sulh Ceza Hâkimliğine sevk edilen şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YAKALANMA ANI KAMERADA

Haber Dairesi zanlı Halil G’nin yakalanma anı görüntülerine ulaştı. Görüntülerde, polis ekiplerinin zanlının yolunu kesmesi ve gözaltına alması yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.