Konya’da kuzenini öldürüp, yengesini yaralayan zanlının ifadesi ortaya çıktı: İlişkileri vardı!

Konya’da kuzenini öldürüp yengesini bıçakla yaralayan genç, polis ekiplerince gözaltına alınmış ve bugün çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı. Zanlının ifadesi ortaya çıktı.

Konya’da kuzenini öldürüp, yengesini yaralayan zanlının ifadesi ortaya çıktı:  İlişkileri vardı!

Olay, dün öğle saatlerinde Karatay ilçesinde meydana gelmiş, iddiaya göre; Halil G. (21), önce teyzesinin oğlu Serkan Kaya'yı ardından da yengesi Makbule G’yi bıçaklamıştı. Konya Şehir Hastanesine kaldırılan yaralılardan Serkan Kaya müdahaleye rağmen kurtarılamamış, Makbule G, tedavi altına alınmıştı. Zanlı Halil G. ise polis ekiplerince Tatlıcak Mahallesinde yakalanmış ve bugün çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe, kasten öldürme ve silahla kasten yaralama suçlamasıyla tutuklanmıştı.

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Halil G’nin ifadesinde, kuzeni Serkan Kaya ile ağabeyinin eşi olan yengesi Makbule G'nin ilişki yaşadıklarını öne sürdüğü iddia edildi. Ağabeyinin işi nedeniyle 2 hafta önce il dışına çıktığını belirten Halil G, ifadesinde, “Biz de annem, babam, ben ve yengem birlikte kalıyorduk. Bir gün işten eve geldim ve yengem bize yemek yapmıştı. Bize yaptığı yemeklerin içine uyku ilacı atıyordu. Bu yüzden biz de erken uyuyorduk. Gece uyandığımda bizimle birlikte yaşayan yengem telefonla konuşuyordu. Beni görünce telefonu kapattı ve sakladı. 'Kiminle konuşuyorsun?' diye sorduğumda bana  'Eşimle konuşuyorum' dedi. Yengem yaklaşık 1-2 aydır şüpheli harekeler yapıyordu. Kuzenim Serkan Kaya ile imalı bakıştıklarını fark ettim.” dedi. 

konyada-kuzenini-oldurup-yengesini-yaralayan-zanlinin-ifadesi-ortaya-cikti-iliskileri-vardi.jpg

“TEK BAŞIMAYDIM, YANIMDA KİMSE YOKTU”

Dün ilk olarak kuzeni Serkan Kaya'nın evine gittiğini belirten Halil G’nin ifadesinde, "Tek başımaydım, yanımda kimse yoktu. Bahçe kapısını çaldım ve eşi kapıyı açtı. Serkan’ı çağırmasını istedim. Serkan geldi ve ona 'Bize yanlış yapmışsın' dedim. Bana tokat attı. Ben de evden çıkarken yanıma aldığım bıçağı çıkardım. Önce 2 tane göğüs kısmına, daha sonra da koluna bıçakla vurdum. Yere düştü daha sonra da geldiğim motosiklete binip Makbule’yi bulmak için oradan ayrıldım. Kendi evimize geldim. Evde sadece ağabeyimin eşi Makbule vardı. Makbule’nin odasına gittim. İlk başta benden kaçmaya çalıştı. Kaçmaması için saçından tuttum. Bıçağımı çıkararak Makbule’nin kasık kısmına 2-3 kez bıçakla vurdum. Oradan ayrıldım.” dediği öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.