Market kamyonu kendiliğinden hareket edip otomobile çarptı, hepsi bakakaldı

Konya’da, bir zincir markete malzeme getiren kamyonun sürücüsü, el frenini çekmeden araçtan indi. Bu sırada hareket eden kamyon, geri geri gidip bir otomobile çarptı. O anlara tanık olanlar, bir süre ne olduğunu anlayamadı.

Market kamyonu kendiliğinden hareket edip otomobile çarptı, hepsi bakakaldı

Zincir markete malzeme indirmek için duran kamyonun sürücüsü el frenini çekmeden araçtan indi, hareket eden kamyon otomobile çarptı. O anlar kameraya yansıdı.

HEPSİ BAKAKALDI

Konya'nın Beyşehir ilçesinde yaşanan olayda, Antalya Caddesi üzerinde bir zincir markete malzeme indirmek için yanaşan kapalı kasa kamyonun sürücüsü, iddiaya göre; el frenini çekmeden aracından indi.

Hareket edip geri geri giden kamyon, çevredekilerin şaşkın bakışları arasında duraklama yapan bir otomobile arkadan çarptı.

market-kamyonu-kendiliginden-hareket-edip-otomobili-carpti-hepsi-bakakaldi.jpg

"OTOMOBİLE ÇARPMASA HIZLANIP YAYALARA DA ÇARPABİLİRDİ"

Çarpmanın etkisiyle hareket eden otomobil, kısa bir mesafe gittikten sonra durdu. Kazada ölen ya da yaralanan olmadı, araçlarda maddi hasar oluştu. O anlara tanık olup bir süre ne olduğunu anlayamayan vatandaşlar, "Otomobil olmasaydı kamyon hızlanıp yayalara ya da başka araçlara çarpabilirdi." dedi.

Kaza anı, yakınlardaki bir iş yerinin güvenlik kamerasına anbean yansıdı. 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.