Konya’da market soygunu! Tuvalete saklandılar, market kapanınca biber gazı sıkıp 25 bin lirayla kaçtılar

Konya’da akıllara durgunluk veren bir soygun olayı yaşandı dün gece. Kapanma saatine yakın müşteri gibi girdikleri marketin tuvaletine saklanan 2 kişi, bir süre sonra ortaya çıkıp çalışanları biber gazıyla etkisiz hale getirdi ve 25 bin lirayı alıp kaçtı.

Konya’da market soygunu! Tuvalete saklandılar, market kapanınca biber gazı sıkıp 25 bin lirayla kaçtılar

Akıllara durgunluk veren soygun olayı, bir zincir marketin, Selçuklu ilçesi Hayanbaşı Mahallesi Alemdar Caddesi'ndeki şubesinde yaşandı. 

TUVALETE GİZLENMİŞLER

İddiaya göre; yüzleri cerrahi maskeyle kapalı 2 kişi, kapanma saatine yakın müşteri gibi içeriye girdi ve çalışanlara görünmeden tuvalete gizlendi.

BİBER GAZIYLA ETKİSİZ HALE GETİRDİLER

Market çalışanları da, koronavirüs önlemleri kapsamında belirlenen saatte iş yerini kapatıp sayım yapmaya başladı. İşlerini tamamlayan çalışanlar marketten çıkacakları sırada, 2 soyguncu tuvaletten çıktı ve biber gazıyla hepsini etkisiz hale getirdi.

25 BİN LİRAYI ALIP KAÇTILAR

2 soyguncu, kasadaki yaklaşık 25 bin lirayı alıp hızla kaçtı. İhbarla olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi ve verilen eşkal bilgileri doğrultusunda çalışma yaptı, ancak şüphelilerin izine rastlayamadı.

konyada-market-soygunu-tuvalete-saklandilar-market-kapaninca-biber-gazi-sikip-25-bin-lirayla-kactilar.jpg

KAMERALAR ÇALIŞMIYOR

İş yerinin güvenlik kameralarının çalışmadığı iddia edilirken, polis, 2 soyguncunun yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.