Altın 5773.927
BIST 10994.44
Dolar 42.5265
Euro 49.6083
Sterlin 56.8368

Konya’da motosikletlinin 3 metrelik dekontla direnişi sonuç vermedi

Konya’da motosikletine yakalama kararı çıkan bir sürücü, yaklaşık 3 metre uzunluğundaki ödeme dekontlarını yola sererek ceza ödemediğini savundu. Ancak dekontlu savunma motosikletin bağlanmasına engel olamadı.

Konya’da motosikletlinin 3 metrelik dekontla direnişi sonuç vermedi

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, şehir merkezinde artan motosiklet kullanımı ve buna bağlı trafik kazalarını azaltmak amacıyla denetimlerini sürdürüyor. Yapılan kontrollerde ilginç anlar yaşandı.

3 METRELİK DEKONTU YOLA SERDİ

Uygulama noktasında durdurulan bir motosiklet sürücüsüne, araçta yakalama kararı bulunduğu bildirildi. Duruma şaşıran sürücü, borçlarının tamamını ödediğini savunarak yaklaşık 3 metre uzunluğundaki ödeme dekontlarını yola serdi. Vergi dairesinden aldığı onlarca makbuzu gösteren sürücü, “Borçlarımın hepsini ödedim ama yine bir sorun var galiba” ifadeleriyle kendini savundu.

konyada-motosikletlinin-3-metrelik-dekontla-direnisi-sonuc-vermedi.jpg

TRAFİKTEN MEN EDİLDİ

Ancak polis ekipleri, sistemde yakalama görünmesi nedeniyle motosikleti bağlayarak emniyet otoparkına çekti. Sürücü, gazetecilerin “Yere serdiğiniz nedir?” sorusuna, “Bunlar benim cezalarımdı, hepsini tek tek ödedim” yanıtını verdi.

konyada-motosikletlinin-3-metrelik-dekontla-direnisi-sonuc-vermedi-001.jpg

Polis memurunun, “Biz sistemde yakalamaya bakarız” sözleri üzerine sürücünün verdiği “Sistem üzerinden baktım ve ödedim, hala sorun var demek ki” cevabı, yaşanan karışıklığı gözler önüne serdi.

konyada-motosikletlinin-3-metrelik-dekontla-direnisi-sonuc-vermedi-002.jpg

DENETİMLER DEVAM EDECEK

Trafik ekipleri, özellikle kasksız ve korumasız motosiklet kullanımının yaygınlaşmasına dikkat çekerek, kazaları önlemek için denetimlerin artırılarak süreceğini duyurdu. Motosiklet kullanıcılarına kurallara uyma çağrısı yapıldı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.