Konya’da müdür yardımcısı ve aşçı kadın kavgasında cam bardak silah sayıldı

Konya OSB’deki bir fabrikada 51 yaşındaki aşçı kadın ile 27 yaşındaki fabrika müdür yardımcısı arasında cep telefonu yüzünden çıktığı iddia edilen kavgaya ilişkin iddianame tamamlandı. İddianamede, kavga sırasında kullanılan cam bardaklar silah sayıldı.

Konya’da müdür yardımcısı ve aşçı kadın kavgasında cam bardak silah sayıldı

Konya Haber: Olay, 20 Temmuz’da Konya’nın merkez Selçuklu ilçesinde bulunan Organize Sanayi Bölgesindeki (OSB) bir fabrikada meydana geldi.

Sabah’ta yer alan haberdeki iddiaya göre; olay tarihinden 1,5 ay önce aşçı olarak fabrikada işe başlayan Fatma P. (51), fabrikanın müdür yardımcısı Ömer Ş. (27) tarafından elinde telefon olması nedeniyle saldırıya uğradı.

Üzerine cam bardak atılan ve yerde sürüklendiğini ileri süren Fatma P, Ömer Ş'nin kardeşi Oğuz Ş'nin araya girmesi üzerine kurtuldu. Darp raporu alan Fatma P. emniyete gidip şikayetçi oldu.

Fatma P'nin şikayeti sonrası Konya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma tamamlandı.

CAM BARDAK SİLAH KABUL EDİLDİ

Savcılık iddianamesinde, "Ömer'in Fatma'yı cep telefonu ile görmesi üzerine uyardığı ve bu sebeple tarafların tartışmaya başladığı, sonrasında ise cam bardakları birbirlerine atmak suretiyle basit tıbbi müdahale ile giderilebilir şekilde yaralandıkları" belirtilerek her ikisinin de cezalandırılması talep edildi.

Savcılık Fatma P. ve Ömer Ş'nin 'basit yaralama' suçundan cam bardağı da silah kabul ederek 1,5 yıla kadar cezalandırılmasını istedi.

konyada-mudur-yardimcisi-ve-asci-kadin-kavgasinda-cam-bardak-silah-sayildi-002.jpg

konyada-mudur-yardimcisi-ve-asci-kadin-kavgasinda-cam-bardak-silah-sayildi-001.jpg

konyada-mudur-yardimcisi-ve-asci-kadin-kavgasinda-cam-bardak-silah-sayildi.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.