Konya’da mühendis genci öldüren zanlı hakkında ilk karar
Konya’nın Akşehir ilçesinde çıkan silahlı kavgada makine mühendisi Enver Yıldırım hayatını kaybetmiş, babası Barlas Yıldırım ağır yaralanmıştı. Olayın şüphelisi Ferhat O. tedavisinin ardından adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Olay, Akşehir Organize Sanayi Bölgesi Reis Mahallesi’ndeki bir boru fabrikasında meydana gelmişti. Fabrika sahibi Barlas Yıldırım (47) ve oğlu Enver Yıldırım (23) ile ambar kargo işi yapan Ferhat O. arasında alacak nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle Ferhat O., tabancayla baba ve oğula ateş açtı.
Kurşunların hedefi olan Enver Yıldırım ağır yaralı olarak kaldırıldığı Akşehir Devlet Hastanesi’nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Babası Barlas Yıldırım ise ilk müdahalesinin ardından Konya’ya sevk edilerek yoğun bakımda tedavi altına alındı.
ZANLI TUTUKLANDI
Kavgada başına aldığı darbelerle yaralanan şüpheli Ferhat O., jandarma gözetiminde hastaneye kaldırılarak tedavi gördü. Tedavisinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı sulh ceza hâkimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ENVER YILDIRIM YENİ MEZUN MAKİNE MÜHENDİSİYDİ
Hayatını kaybeden Enver Yıldırım’ın bu yıl Selçuk Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü’nden mezun olduğu ve babasının fabrikasında çalışmaya başladığı öğrenilmişti.

Kaynak:Anadolu Ajansı


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.