Altın 5766.143
BIST 10918.51
Dolar 42.502
Euro 49.5781
Sterlin 56.7485

Konya’da mühendis genci öldüren zanlı hakkında ilk karar

Konya’nın Akşehir ilçesinde çıkan silahlı kavgada makine mühendisi Enver Yıldırım hayatını kaybetmiş, babası Barlas Yıldırım ağır yaralanmıştı. Olayın şüphelisi Ferhat O. tedavisinin ardından adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Konya’da mühendis genci öldüren zanlı hakkında ilk karar

Olay, Akşehir Organize Sanayi Bölgesi Reis Mahallesi’ndeki bir boru fabrikasında meydana gelmişti. Fabrika sahibi Barlas Yıldırım (47) ve oğlu Enver Yıldırım (23) ile ambar kargo işi yapan Ferhat O. arasında alacak nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle Ferhat O., tabancayla baba ve oğula ateş açtı.

Kurşunların hedefi olan Enver Yıldırım ağır yaralı olarak kaldırıldığı Akşehir Devlet Hastanesi’nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Babası Barlas Yıldırım ise ilk müdahalesinin ardından Konya’ya sevk edilerek yoğun bakımda tedavi altına alındı.

ZANLI TUTUKLANDI

Kavgada başına aldığı darbelerle yaralanan şüpheli Ferhat O., jandarma gözetiminde hastaneye kaldırılarak tedavi gördü. Tedavisinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı sulh ceza hâkimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi.

konyada-muhendis-genci-olduren-zanli-hakkinda-ilk-karar.jpg

ENVER YILDIRIM YENİ MEZUN MAKİNE MÜHENDİSİYDİ

Hayatını kaybeden Enver Yıldırım’ın bu yıl Selçuk Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü’nden mezun olduğu ve babasının fabrikasında çalışmaya başladığı öğrenilmişti.

konyada-muhendis-genci-olduren-zanli-hakkinda-ilk-karar.jpeg

İlgili Haberler

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.