Konya’da normalleşmenin ilk günü kafede işlenen cinayetin zanlıları adliyeye sevk edildi

Konya’da kafede tabancayla vurularak öldürülen Ömer Faruk Yücetaş’ın cenazesi toprağa verildi. Gözaltındaki 3 zanlı ise adliyeye sevk edildi. Yücetaş’ın, evine gitmek için müşterilerin park ettikleri otomobili çekmelerini isteyince vurulduğu iddia edildi.

Konya’da normalleşmenin ilk günü kafede işlenen cinayetin zanlıları adliyeye sevk edildi

Koronavirüs tedbirleri nedeniyle uzun süredir kapalı olan kafeler 1 Temmuz itibariyle açıldı. Normalleşmenin ilk gününde Konya’nın Selçuklu ilçesi Sille Mahallesi Baraj Caddesi'ndeki kafede, kafe çalışanları ve müşteriler ile mahallenin gençleri arasında otomobil park yeri nedeniyle tartışma çıktı. Taraflar arasındaki tartışma kısa sürede büyüyüp kavgaya dönüştü. Mahallenin gençlerinden Ömer Faruk Yücetaş (24), tabancayla karın boşluğundan vuruldu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Yücetaş, ambulansla Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırdı. Ömer Faruk Yücetaş, burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yücetaş’ın cenazesi, bugün öğle vakti Sille Mahallesinde kılınan namazın ardından toprağa verildi.

konyada-normallesmenin-ilk-gunu-kafede-islenen-cinayetin-zanlilari-adliyeye-sevk-edildi-001.jpg

EVİNE GİTMEK İÇİN ARACIN ÇEKİLMESİNİ İSTEYİNCE VURULMUŞ

Polisin cinayetle ilgili başlattığı soruşturma kapsamında, Ömer Faruk Yücetaş'ın, evine gittiği yolda yakındaki kafeye gelen müşterinin otomobili olunca geçemediği, kafe çalışanlarından aracı çekmelerini istediği belirlendi. İddiaya göre; müşterilerden Furkan Y. ve Fatih K. otomobili çekmeyince çıkan kavgada Ömer Faruk Yücetaş tabancayla öldürüldü. Olayda kullanılan 2 ruhsatsız tabancaya el konuldu.

konyada-normallesmenin-ilk-gunu-kafede-islenen-cinayetin-zanlilari-adliyeye-sevk-edildi.jpg

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

Müşterilerden Furkan Y. ve Fatih K. ile kafe çalışanı Oğuzhan U. gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 3 şüpheli, adliyeye sevk edildi.

konyada-normallesmenin-ilk-gunu-kafede-islenen-cinayetin-zanlilari-adliyeye-sevk-edildi-002.jpg

TUTUKLANDILAR

Savcılıkta ifadeleri alındıktan sonra nöbetçi hakimliğe sevk edilen Fatih K. (22) ve Furkan Y. (22) ile kafe çalışanı Oğuzhan U. (19), tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.