Konya’da normalleşmenin ilk günü çıkan silahlı kavgadan ölüm haberi geldi

Konya Sille’de normalleşmenin ilk günü bir kafede çıkan silahlı kavgada tabancayla vurulan 24 yaşındaki Ömer Faruk Yücetaş, hastanede hayatını kaybetti. Olaya dair tüm ayrıntılar da belli oldu.

Konya’da normalleşmenin ilk günü çıkan silahlı kavgadan ölüm haberi geldi

Konya’da normalleşmenin ilk günü akşamı, bir kafede çıkan silahlı kavga ekipleri alarma geçirmişti. O kavgada silahla yaralanan Ömer Faruk Yücetaş, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

DETAYLAR ORTAYA ÇIKTI

Polisin araştırmaları sonrasında olaya dair tüm detaylar ortaya çıktı. İddiaya göre; Sille Subaşı Mahallesindeki kafeye gelen müşterilerin sokak aralarına araçlarını bırakmaları nedeniyle mahallenin gençleri ile kafe çalışanı ve müşteriler arasında tartışma yaşandı. Tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü.

GENÇLERDEN BİRİ VURULDU

Olayda, mahallenin gençlerinden Ömer Faruk Yücetaş, silahla karnından vuruldu ve kanlar içinde yere yığıldı. Kafe sahibi Harun Akgül (51) ise başından darp edilerek yaralandı.

konyada-normallesmenin-ilk-gunu-cikan-silahli-kavgadan-olum-haberi-geldi-003.jpg

EKİPLER ALARMA GEÇTİ

Olay yeri yakınlarında bulunan bir polis ekibinin telsiz anonsuyla bölgede çok sayıda ekip ve ambulans gönderildi. Kısa sürede adrese ulaşan ekipler, öfkeli kalabalığı dağıttı ve yaralı Ömer Faruk Yücetaş ambulansla Meram Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

konyada-normallesmenin-ilk-gunu-cikan-silahli-kavgadan-olum-haberi-geldi-002.jpg

KURTARILAMADI

24 yaşındaki Yücetaş, hastanede doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı ve gece hayatını kaybetti. Acı haberi alan yakınları büyük üzüntü yaşadı. Ömer Faruk Yücetaş’ın cenazesinin, bugün öğle vakti kılınacak namazın ardından Sille Mezarlığına defnedileceği öğrenildi.

konyada-normallesmenin-ilk-gunu-cikan-silahli-kavgadan-olum-haberi-geldi.jpg

3 ŞÜPHELİ, 2 SİLAH

Polis ekipleri, olaya karışan kafe çalışanı Oğuzhan U. (19) ile müşteriler Fatih B. (22) ve Furkan Yıldız’ı (22) gözaltına aldı. Kafe içinde yapılan aramada 2 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Asayiş Şube Müdürlüğüne götürülen zanlılar, ifadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edilecek.

konyada-normallesmenin-ilk-gunu-cikan-silahli-kavgadan-olum-haberi-geldi-001.jpg

Haber Dairesi

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.