Altın 5743.85
BIST 11007.37
Dolar 42.5228
Euro 49.5529
Sterlin 56.732

Konya’da öğrencilerden geri dönüşüm sergisi

Konya Sarayönü Kaymakamı Abdullah Huzeyfe Çakmak, 15 Temmuz İlkokulu öğrencileri tarafından hazırlanan geri dönüşüm sergisinin açılışına katıldı.

Konya’da öğrencilerden geri dönüşüm sergisi

Konya’nın Sarayönü ilçesinde, çevre bilincini artırmak ve öğrencilerin el becerilerini geliştirmek amacıyla anlamlı bir etkinlik düzenlendi. 15 Temmuz İlkokulu öğrencilerinin hazırladığı geri dönüşüm sergisinin açılışına Sarayönü Kaymakamı Abdullah Huzeyfe Çakmak katıldı.

Sergi açılışında konuşan Kaymakam Çakmak, öğrencilerin çevre duyarlılığına dikkat çeken çalışmalarını takdir etti. Açılışın ardından sergiyi gezen Kaymakam Çakmak ve beraberindeki heyet, stantlarda öğrencilerden bilgi alarak yapılan çalışmaları inceledi.

konyada-ogrencilerden-geri-donusum-sergisi.jpg

Sergide öğrenciler tarafından geri dönüşüm malzemeleri kullanılarak hazırlanan çok sayıda üç boyutlu model yer aldı. Serginin teması olan doğal ve yapay çevre, dünyanın katmanları, bitkinin gelişim süreci ve Türkiye’de yetiştirilen ürünler gibi konular, eğitici ve görsel öğelerle zenginleştirildi.

konyada-ogrencilerden-geri-donusum-sergisi-001.jpg

Sergi, ziyaretçilerden tam not alırken; öğrencilerin geri dönüşüm bilinciyle yaptığı yaratıcı çalışmalar, öğretmenler ve veliler tarafından da büyük beğeni topladı.

konyada-ogrencilerden-geri-donusum-sergisi-002.jpg

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.