Altın 5777.642
BIST 10959.01
Dolar 42.5074
Euro 49.5642
Sterlin 56.791

Konya’da öğrencilere erozyonla mücadele çalışmaları anlatıldı

Konya Karapınar’da eğitim gören öğrenciler ve velileri Konya Toprak Su ve Çölleşme ile Mücadele Araştırma Enstitüsü Karapınar Şefliği ziyaret etti. Öğrenciler, erozyonla mücadele için bölgede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Konya’da öğrencilere erozyonla mücadele çalışmaları anlatıldı

Konya’nın Karapınar ilçesinde bir özel okul öğrenci ve velileri, Konya Toprak Su ve Çölleşme ile Mücadele Araştırma Enstitüsü Karapınar Şefliği'ni ziyaret etti.

Öğrenciler, erozyonla mücadele için bölgede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Görevli Necati Şimşekli, "Karapınar'da 1950'li yıllardan beri devam eden ve başarıyla sonuçlanan erozyon mücadelesi, insanların ve özellikle eğitimcilerin ilgisini çekiyor. Bu ziyaretler, ağacın önemini vurgulamak için önemli bir fırsat sağlıyor. Biz de ziyaretçilere, ağacın önemini ve doğanın korunmasının önemini vurguluyoruz." dedi.

konyada-ogrencilere-erozyonla-mucadele-calismalari-anlatildi.jpg

konyada-ogrencilere-erozyonla-mucadele-calismalari-anlatildi-001.jpg

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.