Son dakika! Konya’da öldürülen kadın, son nefesinde damadının adını vermiş

Konya’da damadı tarafından bıçaklı saldırıya uğrayan Fatma Gümüş hayatını kaybetmiş, kızı Hatice K. yaralanmıştı. Gözaltına alınan şüpheli ise tutuklanmıştı. Hayatını kaybeden Gümüş’ün son sözlerinin, “Beni ve kızımı damadım bıçakladı.” olduğu öğrenildi.

Son dakika! Konya’da öldürülen kadın, son nefesinde damadının adını vermiş

Olay, 9 Mart günü sabah saatlerinde Meram ilçesi Konevi Mahallesi Feritpaşa Caddesi üzerinde yaşanmıştı.

İddiaya göre; yürüyüş yapmak için Fatma Gümüş ile kızı Hatice K, evden çıktı. Bu sırada Hatice K.’nın boşanma aşamasındaki eşi Abdullah K. yanında bulunan bıçakla saldırarak eşi ve kayınvalidesini yaraladı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan anne ile kızı ambulansla kent merkezindeki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

konyada-damadinin-oldurdugu-kadin-son-nefesinde-damadinin-adini-vermis-002.jpg

Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan yaralılardan anne Fatma Gümüş, hayatını kaybetti. 69 yaşındaki Gümüş’ün cenazesi, Hocacihan Mezarlığında toprağa verildi.

konyada-damadinin-oldurdugu-kadin-son-nefesinde-damadinin-adini-vermis-001.jpg

ŞÜPHELİNİN 28 SUÇ KAYDI ÇIKTI

Olayın ardından kaçan Abdullah K, Cinayet Büro Amirliği ekiplerince yakalandı. Gözaltına alınan Abdullah K.’nın “Kasten Yaralama”, “Tehdit”, “Mala Zarar Verme”, “Uyuşturucu” gibi birçok suçtan 28 adet suç kaydı olduğu belirlendi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan katil zanlısı damat çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

konyada-damadinin-oldurdugu-kadin-son-nefesinde-damadinin-adini-vermis.jpeg

SON NEFESİNDE DAMADININ ADINI VERMİŞ

Hayatını kaybeden Fatma Gümüş’ün son sözleri ortaya çıktı. Sabah'ın haberine göre; olayı damadı Abdullah K.’nın yaptığını söyleyen anne Gümüş, “Kızımla birlikte dışarı çıktım. Evin giriş kapısından çıktıktan sonra damadım, zemin kattan çıkıp beni sırtımdan kızımı da vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı” dedi. Öte yandan katil zanlısı damadın suç aleti bıçağı da binanın bodrumuna attığı öğrenildi.

konyada-damadinin-oldurdugu-kadin-son-nefesinde-damadinin-adini-vermis.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.