Konya'da önümüzdeki hafta hava nasıl olacak? İşte meteorolojinin ilçe ilçe 5 günlük tahmini

Konya'da yağışlı bir haftanın ardından hava sıcaklığında artış başladı. Meteorolojinin tahminlerine göre, sıcaklık pazartesiden itibaren daha da yükselecek. (Konya'da yağışlar devam edecek mi?) İşte Konya merkez ve ilçelerdeki 5 günlük hava tahmini.

Konya'da önümüzdeki hafta hava nasıl olacak? İşte meteorolojinin ilçe ilçe 5 günlük tahmini

Konya, yağışlı günleri geride bıraktı. Hububat üreticisi çiftçiye bayram sevinci yaşatan yağmur ve kar yağışlarının ardından bugün itibariyle hava sıcaklığında artış başladı. Meteorolojinin tahminlerine göre pazar günü de termometrelerin gün içerisinde 17 derece civarını göstermesi bekleniyor. 

YENİ HAFTADA SICAKLIK ARTACAK

Konya merkez ile ilçelerdeki sıcaklık artışı önümüzdeki hafta da devam edecek. Bazı ilçelerde olması muhtemel sağanak geçişlerin haricinde kentte yağış beklenmiyor. Hava sıcaklıklarındaki artışın ise 6-8 arasında olması tahmin ediliyor. 

KONYA MERKEZ VE İLÇELERDEKİ 5 GÜNLÜK HAVA TAHMİNİ

konyada-onumuzdeki-hafta-hava-nasil-olacak1.jpgkonyada-onumuzdeki-hafta-hava-nasil-olacak2.jpgkonyada-onumuzdeki-hafta-hava-nasil-olacak3.jpgkonyada-onumuzdeki-hafta-hava-nasil-olacak4.jpgkonyada-onumuzdeki-hafta-hava-nasil-olacak5.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.