Konya’da otomobilden hırsızlık yapan şüpheli tutuklandı

Konya’da otomobilden 120 bin lira değerinde 2 bilgisayar ve elektronik malzemeleri çalan şüpheli, yeni bir suç girişimi sırasında enselendi. Suç dosyası kabarık olan Hakan A., sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

Konya’da otomobilden hırsızlık yapan şüpheli tutuklandı

Otomobilden bilgisayar çaldı, ikinci işinde enselendi.

İddiaya göre; Selçuklu İlçesi İhsaniye Mahallesinde gece saatlerinde park edilmiş halde bulunan otomobilin kapısı zorlanarak, içerisinde bulunan yaklaşık 120 bin lira değerindeki 2 bilgisayar ve elektronik malzemeler çalıntı.

Sabah saatlerinde işe gitmek için çalıştığı şirketin kendisine tahsis ettiği aracın yanına gelen M.Ç., otomobilin içerisindeki bilgisayarlar elektronik  malzemelerin olmadığını fark ederek polis aradı.

konyada-otomobilden-hirsizlik-yapan-supheli-tutuklandi.png

HIRSIZLIK ANI KAMERALARA YANSIDI

Olayla ilgili çalışma başlatan Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tespit edilen onlarca kameradan yüzlerce saatlik görüntüyü izleyerek şüpheliyi tespit etti.

Şüphelinin hırsızlık anı güvenlik kameralarına yansıdı. Aracın sağ ön kapısını zorlayarak giren hırsızın rahat tavırları dikkat çekti.

konyada-otomobilden-hirsizlik-yapan-supheli-tutuklandi-001.png

İŞ ÜSTÜNDEYKEN YAKALANDI

Şüphelinin bulunduğu bölgede dar alan çalışması yapan polis ekipleri, hırsızla eşkali tutan bir kişinin park edilmiş arabaları incelediğini fark etti.

Bir süre şahsı uzaktan izleyen polisler, bilgisayar hırsızının bu şahıs olduğunu ve hırsızlık yapmak için arabaları incelediğini tespit ederek şahsı gözaltına aldı.

Gözaltına alınan 39 yaşındaki Hakan A., isimli şüpheli suçunu itiraf etti.

Polis 5 adet suç kaydı bulunan zanlının, 5 bin lira karşılığında diz üstü bilgisayarı sattığı isme de ulaştı. Hüseyin K.’nin işyerine giden polis çalıntı bilgisayara el koldu. 35 yaşındaki şüphelinin, 26 adet suç kaydı olduğu öğrenildi.

İşte güvenlik kameralarına yansıyan hırsızlık anı:

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.