Konya’da parklar 60 gün boyunca çocukların neşesiyle şenlendi
Konya Büyükşehir Belediyesi’nin ilk kez düzenlediği “Parklarda Şenlik Var” etkinlikleri, 60 gün boyunca 34 parkı çocukların ve ailelerin buluşma noktası yaptı. Renkli aktivitelerle çocuklar yaz tatilini eğlenerek geçirdi.
19
Konya Büyükşehir Belediyesi, çocukların yaz tatilini daha eğlenceli ve hareketli geçirmesi amacıyla bu yıl ilk kez düzenlediği “Parklarda Şenlik Var” etkinlikleriyle kent genelinde renkli görüntülere sahne oldu.
29
“Konya’nın Kalbi Parklarda Atacak” sloganıyla düzenlenen etkinliklerde, her yaştan on binlerce Konyalı keyifli vakit geçirmek için birbirinden farklı aktivitelere katıldı.
39
34 PARKTA 60 GÜN BOYUNCA EĞLENCE
19 Temmuz-19 Eylül tarihleri arasında düzenlenen “Parklarda Şenlik Var” etkinliklerinde, her yaştan Konyalı birbirinden farklı aktivitelerle buluştu.
49
Çocukların yoğun ilgi gösterdiği programlara aileler de katılarak yaz akşamlarında birlikte keyifli vakit geçirdi.
59
Şehrin farklı noktalarındaki 34 parkta düzenlenen etkinlikler boyunca parklar, yalnızca dinlenme alanları olmaktan çıkarak çocukların oyun oynadığı, ailelerin birlikte vakit geçirdiği sosyal yaşam alanlarına dönüştü.
69
ÇOCUKLAR OYUNLA, SPORLA VE EĞLENCEYLE BULUŞTU
Etkinlikler kapsamında çocuklar için ahşap oyunlar, yüz boyama, ahşap boyama, şişme oyunlar, labirent oryantiringi, laser run, akıl ve zekâ oyunları, sportif etkinlikler ve geleneksel oyunlar düzenlendi.
79
Farklı yaş gruplarına yönelik hazırlanan programlarda çocuklar hem eğlendi hem de yeni deneyimler kazandı. Sürpriz etkinliklerle renklenen organizasyonlarda parklarda gün boyu hareketlilik yaşandı.
89
“PARKLARIMIZI ÇOCUKLARIMIZIN NEŞESİYLE BULUŞTURDUK”
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya Modeli Belediyecilik anlayışında çocuklar ve gençler için hayata geçirdikleri çalışmaların ve projelerin önemli bir yer tuttuğunu söyledi. Çocukların mutluluğunun ve yüzlerindeki tebessümün kendileri için en büyük mutluluk kaynağı olduğunu kaydeden Başkan Altay, “Bu yıl ilk kez düzenlediğimiz ‘Parklarda Şenlik Var’ etkinliklerimizle parklarımızı çocuklarımızın neşesiyle buluşturduk. 60 gün boyunca 34 farklı parkımızda çocuklarımızın kahkahaları yükseldi, ailelerimizle birlikte güzel anılar biriktirdik. Etkinliklerimize katılarak parklarımızı şenlendiren, coşkumuza ortak olan tüm çocuklarımıza ve kıymetli ailelerine gönülden teşekkür ediyorum. Onların yüzündeki tebessümü çoğaltmak, güzel hatıralarına yenilerini eklemek için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
99
Kaynak:Haber Merkezi

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.