Konya’da parkta 21 yaşındaki genç öldürüldü, 3 şüpheli serbest

Konya’nın Karatay ilçesinde yan bakma meselesi yüzünden çıkan kavgada göğüs ve kolundan bıçaklanan 21 yaşındaki Mustafa Hakikat öldü. Gözaltına alınan baba Ahmet B. (46), oğlu Kamil B. (23) ve Muhammet G. (22) serbest bırakıldı.

Konya’da parkta 21 yaşındaki genç öldürüldü, 3 şüpheli serbest

Olay, Konya’nın Karatay ilçesi Doğuş Parkı’nda yaşandı.

Sabah’ta yer alan haberdeki iddiaya göre; 21 yaşındaki Mustafa Hakikat ve 14 yaşındaki arkadaşı Hünkar Korkmaz, parkta oturdukları sırada yanlarından geçen bir grupla 'yan bakma' meselesi nedeniyle tartıştı.

GÖĞÜS VE KOLUNDAN BIÇAKLANDI

Kavgaya dönüşen olayda Hakikat göğüs ve kolundan, arkadaşı Korkmaz da kolundan yaralandı. Şüpheliler olay yerinden hızla kaçarken, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralanan iki kişiyi ambulansla hastaneye kaldırdı.

Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından polis ekipleri şüphelilerin peşine düştü. Polis ekiplerince Ahmet B. (46), oğlu Kamil B. (23) ve Muhammet G. (22) kısa sürede yakalandı. İşlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler adli kontrolle serbest bırakıldı.

HASTANEDE CAN VERDİ

Hastaneye kaldırılan yaralılardan Mustafa Hakikat, doktorların bütün müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Hakikat’ın ölümünün ardından polis 3 şüpheliyi yeniden gözaltına aldı.

YİNE SERBEST KALDILAR

Adliyeye sevk edilen şüphelilerden Ahmet B. olayı meşru müdafaa şartları altında işlediği gerekçesiyle adli kontrolle, oğlu Kamil B. ve Muhammet G. ise savcılık ifadelerinden sonra serbest bırakıldı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.