Konya’da pazar arabasıyla gelen kadının yaptığı şaşkına çevirdi

Konya’da izleyenleri şaşkına çeviren bir olay yaşandı. Sabaha karşı elinde pazar arabasıyla bir güzellik salonunun önüne gelen kadın, ne kadar çiçek varsa toprağıyla birlikte boşaltıp saksıları çaldı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Konya’da pazar arabasıyla gelen kadının yaptığı şaşkına çevirdi

Haber Dairesi muhabirinin edindiği bilgiye göre, olay, Konya’nın merkez Meram İlçesi Dr. Ahmet Özcan Caddesinde bulunan Kadriye Gönen’e ait Selena Güzellik Salonu önünde yaşandı.

Sabah iş yerini açmak için gelen Gönen, dükkanın önünde bulunan çiçeklerin sökülerek toprağının döküldüğünü ve saksılarının yerinde olmadığını gördü.

Büyük şaşkınlık yaşayan Gönen, saksıların başına ne geldiğini görmek için güvenlik kamerası görüntülerini izleyince ikinci şoku yaşadı.

O ANLAR KAMERADA

Görüntülerde, sabah saat 06.15 sıralarında elinde pazar arabasıyla bir kadının iş yerinin önüne gelmesi, 4 çiçeği yerinden söktükten sonra topraklarını döküp saksıları alıp gitmesi yer alıyor.

 

 

Böyle bir durumla ilk kez karşı karşıya kaldıklarını ve büyük şaşkınlık yaşadıklarını belirten Kadriye Gönen, kadının saksıları hangi amaçla alıp götürdüğünü kendilerinin de çok merak ettiğini söyledi.

Haber Dairesi (Konya Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum