Konya’da polis operasyonu! İş yerini imalathaneye çevirmişler

Konya’da polis ekiplerince 3 iş yerine düzenlenen operasyonda 2 gümrük kaçağı ve 1 çalıntı araç ile çok sayıda sahte plaka ele geçirildi. Polis operasyon kapsamında 4 şüpheliyi gözaltına aldı.

Konya’da polis operasyonu! İş yerini imalathaneye çevirmişler

Konya’da KOM ekiplerince düzenlenen operasyonda 2 gümrük kaçağı araç ile çok sayıda sahte plaka ve plaka basımında kullanılan malzemeler ele geçirildi, 4 şüpheli gözaltına alındı.

İŞ YERİ SAHTE PLAKA İMALATHANESİ ÇIKTI

Konya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, gümrük kaçağı araç ve belgede sahtecilik suçlarına yönelik yaptığı çalışmalar kapsamında 3 iş yerine baskın yaptı.

konyada-polis-operasyonu-is-yerini-imalathaneye-cevirmisler.jpg

İŞYERİ SAHTE PLAKA İMALATHANESİ ÇIKTI

Yapılan aramada 2 gümrük kaçağı araç ve bir çalıntı araç ele geçirildi. Operasyon kapsamında ekipler, sahte plaka imalathanesine dönüştürüldüğü tespit edilen bir iş yerinde; 185 sahte plaka, 3 plaka yapımında kullanılan pres makinesi, 1 karekod makinesi, 1 mühür baskı makinesi, 1 TSOF (Şoförler Odası Federasyonu) ibareli soğuk mühür, 1 adet plaka boyama makinesi, 8 plaka kalıbı, 2 bin 135 boş plaka sacı, 860 harf ve rakam kalıpları bulundu.

4 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Polis operasyon kapsamında 4 şüpheliyi gözaltına aldı. Şüpheliler hakkında Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet ve Resmi Belgede Sahtecilik suçlarından adli işlem başlatıldı.

konyada-polis-operasyonu-is-yerini-imalathaneye-cevirmisler-001.jpg

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.