Konya’da polisten kaçan şüpheli 5 araca çarptı! Böyle yakalandı

Konya’nın Karatay ilçesinde polisin dur ihtarına uymayan bir minibüs kaçmaya başladı. Minibüs, kovalamaca sırasında 1’i polis 5 araca çarptı. Yaklaşık yarım saat süren kovalamacanın ardından araçtaki 3 kişi yakalandı. O anlar kameraya böyle yansıdı.

Konya’da polisten kaçan şüpheli 5 araca çarptı! Böyle yakalandı

Olay, Konya’nın Karatay ilçesi Hamzaoğlu Mahallesi Dr. Ali Rıza Bahadır Sokak’ta yaşandı.

Haber Dairesi muhabirinin edindiği bilgiye göre; devriye görevini sürdüren polis ekipleri, şüphe üzerine bir minibüse dur ikazında bulundu.

KOVALAMACA YAŞANDI

Sürücü ikazlara aldırmadı, kaçmaya başladı. Minibüs, kovalamaca sırasında 1’i polis 5 araca çarptı. Yaklaşık yarım saat süren kovalamacada sürücü M.K., araçtaki F.K. ve Ş. D. yakalandı.

ARAÇLARI HASAR GÖREN SÜRÜCÜLER TEPKİ GÖSTERDİ

Kovalamaca sırasında araçları hasar gören sürücüler, minibüs sürücüsü M.K’ye tepki göstererek saldırmak istedi. Polis ekipleri öfkeli kalabalığı dağıttı, 3 kişiyi gözaltına aldı.

konyada-polisten-kacan-supheli-5-araca-carpti-boyle-yakalandi.jpg

KOVALAMACA ANI KAMERADA

Öte yandan minibüstekilerin polisten kaçış anları cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Görüntülerde; sürücünün kaçarken kaza yaptığı, kovalamacanın uzun süre devam ettiği, sokak içerisinde polis ekiplerince yakalandıkları, çarptığı araç sürücülerinin şüphelilere tepki göstermesi ve polisin şüphelileri gözaltına alması yer alıyor.

CEZA YAZILDI

Konya Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi ekipleri, araç sürücüsüne “dur ikazına uymamak, kırmızı ışık ihlali ve trafiği tehlikeye düşürmek” gibi suçlardan ceza yazdı. Araç ise otoparka çekildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.