Konya’da Ramazan ayında çocuklara hediye dağıtılacak

Meram Belediyesinin, geleneksel ‘MEGA ile Ramazan’ programı bu yıl da birbirinden güzel etkinliklerle çocukların hayatlarına dokunacak. Etkinliğe katılan ve görevlerini yerine getiren çocukları 2024 Ramazan'da da birbirinden güzel hediyeler bekliyor.

Konya’da Ramazan ayında çocuklara hediye dağıtılacak

Meram Belediyesinin geleneksel ‘MEGA ile Ramazan’ etkinliği başvuruları başladı. Çocukların Ramazan ayı coşkusunu artırmak, orucu ve diğer ibadetleri sevdirmek ve genel ahlaki kuralları öğretmek amacıyla hayata geçirdiği etkinliğin başvuruları dijital ortamda alınıyor.

BAŞVURU İÇİN SON GÜN 10 MART 2024

Etkinliğe katılacak tüm çocukların öncelikle www.megaileramazan.com adresinden kayıt yaptırmaları gerekiyor. 5 Mart 2024 Salı günü başlayan kayıtlar 10 Mart Pazar gününe kadar devam edecek. Çocuklar, Ramazan boyunca her gün dijital ortamda yardımlaşma, komşuluk ilişkileri, ibadetler ve manevi değerler gibi konularda kendilerinden istenen eğitici, öğretici ve keyifli görevleri yerine getirecek.

6-11 YAŞ GRUBU KATILACAK

Etkinliğe, Meram’da ikamet eden ve öğrenim gören 6-11 yaş aralığındaki çocuklar katılabilecek. Kendilerine verilen görevleri başarıyla yerine getiren çocuklar arasından çekilecek kura ile birbirinden güzel hediyeler almaya hak kazanacaklar. Kurada çıkmayanlara da ‘Akıl Zeka Oyunu’ hediye edilecek.

konyada-ramazan-ayinda-cocuklara-hediye-dagitilacak.jpg

ETKİNLİK, EĞİTİCİ VE ÖĞRETİCİ GÖREVLERDEN OLUŞUYOR

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş tüm çocukları, Ramazan ve oruca dair güzellikleri içinde barındıran bu etkinliğe katılmaya davet etti.

Rahmet, bereket ve güzellikler ayı Ramazan’a bir kez daha kavuşacak olmanın heyecanı ve mutluluğu içinde olduklarını ifade eden Başkan Kavuş, Ramazan’ın çocuklarla çok daha anlamlı ve çok daha güzel olduğunu kaydetti. Çocuklarımızın Ramazan’ın ve orucun bereketi, iftar sahur sofralarının neşesi ve hayatın en güzel rengi olduğunu belirten Başkan Mustafa Kavuş, etkinlik ile ilgili yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi; “Ramazan’a yaklaşmanın heyecanını en az bizler kadar çocuklarımız da yaşıyor. Meram Belediyesi olarak onların sevincine ve heyecanına ortak olmak için ‘MEGA ile Ramazan’ etkinliğini bu yıl da düzenliyoruz. Bu etkinlik onların Ramazan’ı daha çoşkulu ve özüne yakışır bir şekilde geçirmelerine yardımcı olacak. Etkinliğimize şartları taşıyan çocuklarımızı davet ediyor, hepsinin Ramazan’ını tebrik ediyorum. Cenab-ı Hakk hepsinin oruçlarını, namazlarını ve tüm ibadetlerini kabul etsin.”

ÇOCUKLARI BEKLEYEN HEDİYELER İSE ŞUNLAR:

Kura çekimi Bayramın ilk günü yapılacak.

Ramazan ayı boyunca görevlerin tamamını eksiksiz yapanlardan;

- 5 kişiye Scooter

- 10 kişiye Projeksiyon

En fazla 2 eksikle tamamlayanlardan;

- 10 kişiye Bisiklet

- 50 kişiye Tablet

- 5 kişiye Airpods

Etkinliği en fazla 4 eksikle tamamlamış olanlardan;

- 50 kişiye Nostaljik Radyo

- 100 kişiye Akıllı Saat

- 200 kişiye Ses Bombası hediye edilecek...

MERAM BELEDİYESİ 2024 RAMAZAN HEDİYESİ BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYIN

Başkan Mustafa Kavuş, MEGA ile Ramazan etkinliğine ilişkin sosyal medya hesabından da "Size güzel bir haberim var çocuklar" notuyla bir video paylaştı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum