Konya’da Ramazan Bayramı coşkusu yaşandı
Konya’da Ramazan Bayramı sabahı vatandaşlar camilere akın etti. Bayram namazında dolup taşan camilerde dualar edilerek bayram coşkusu hep birlikte yaşandı.
Konya’da Ramazan Bayramı sabahı, vatandaşlar erken saatlerden itibaren camilere akın etti. Bayram namazını kılmak isteyen binlerce kişi, kent genelindeki camilerde yoğunluk oluşturdu.
TARİHİ CAMİLER DOLDU TAŞTI
Başta Kapu Camii, Hacıveyiszade Camii, Şerafettin Camii ve Aziziye Camii olmak üzere kentteki birçok camide yoğunluk yaşandı. Vatandaşlar cami içlerini doldururken, bazı kişiler avlularda ve çevrede saf tuttu.
DUALARLA BAYRAMA BAŞLANDI
Kılınan bayram namazının ardından okunan hutbe ve yapılan dualarla birlikte bayramın manevi atmosferi hissedildi. Cemaat, namaz sonrası birbirleriyle bayramlaşarak birlik ve beraberlik mesajı verdi.

BAYRAMLAŞMA GELENEĞİ YAŞATILDI
Namaz çıkışında vatandaşlar cami önlerinde bir araya gelerek bayramlaştı. Büyükler ziyaret edilmek üzere yola çıkarken, çocukların bayram sevinci ise dikkat çekti.

MANEVİ ATMOSFER HAKİM OLDU
Ramazan ayının ardından bayrama ulaşmanın huzurunu yaşayan vatandaşlar, bu özel günde paylaşma ve dayanışma duygularını bir kez daha pekiştirdi. Konya’da bayram sabahı, birlik ve kardeşlik duygularının ön plana çıktığı anlamlı görüntülere sahne oldu.







Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.