Altın 5775.074
BIST 10974.35
Dolar 42.5089
Euro 49.5902
Sterlin 56.7838

Konya’da Ramazan davulcuları böyle kavga etti: 15 yaralı var

Konya'nın Kulu ilçesinde, Ramazan davulcuları arasında bahşiş toplama anlaşmazlığı nedeniyle kavga çıktı. Sopa, demir çubuk ve bıçakların kullanıldığı kavgada 15 kişi yaralandı.

Konya’da Ramazan davulcuları böyle kavga etti: 15 yaralı var

Konya’nın Kulu ilçesinde ramazan davulcuları arasında iddiaya göre; bahşiş toplama meselesi yüzünden çıkan tartışma, kısa sürede büyüyerek sopalı ve bıçaklı kavgaya dönüştü.

Merkez Camii önünde karşılaşan ve akraba oldukları öğrenilen iki grup arasında, birbirlerinin bölgesinden bahşiş toplandığı gerekçesiyle tartışma başladı. Sözlü atışma kısa sürede sopalar, demir çubuklar ve bıçakların kullanıldığı bir kavgaya dönüştü.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

konyada-ramazan-davulculari-boyle-kavga-etti-15-yarali-var.jpg

Kavgada yaralanan 15 kişiden 7’si Kulu Bölge Devlet Hastanesi'ne, 8’i ise Ömeranlı Entegre Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

konyada-ramazan-davulculari-boyle-kavga-etti-15-yarali-var-001.jpg

Polis ekipleri olay yerinde inceleme yaparken, sopalar, demir çubuklar ve bıçaklar delil poşetlerine konularak soruşturma başlatıldı.

Yaşananlar kameraya böyle yansıdı:

İlgili Haberler
 Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum