Konya’da şadırvan girişinde can veren MEDAŞ çalışanı toprağa verildi

Konya’da, abdest almak için girmek istediği şadırvanın girişinde, kalp krizi sonucu hayatını kaybeden MEDAŞ çalışanı 28 yaşındaki Nevzat Çaycı, dualarla toprağa verildi. Çaycı’nın eski Derbent Belediye Başkanı Abdi Çaycı’nın torunu olduğu öğrenildi.

Konya’da şadırvan girişinde can veren MEDAŞ çalışanı toprağa verildi

Olay, dün öğle saatlerinde, merkez Meram ilçesi Beybes Mahallesi 45 Evler Camisi şadırvanında yaşanmıştı. Şadırvan girişinde yerde hareketsiz bir kişinin yattığının ihbar edilmesi üzerine olay yerine polis ve ambulans sevk edildi.

Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde Nevzat Çaycı’nın (28) hayatını kaybettiği belirlendi.

Polis ekiplerinin araştırmaları sonucunda Nevzat Çaycı'nın MEDAŞ'ta çalıştığı ve şirkete ait aracının da yol kenarında park halinde olduğu anlaşıldı.

Cesette yapılan incelemede, Çaycı’nın başında, çarpmaya bağlı olarak kan izlerinin olduğu tespit edildi.

Nevzat Çaycı'nın kalp hastası olduğu ve 2 sene önce kalbine stend takıldığı öğrenilirken, şirket aracında da Nevzat Çaycı'ya ait kalp ilaçları bulundu.

konyada-medas-calisani-genc-adam-sadirvan-girisinde-can-verdi-001.jpg

TOPRAĞA VERİLDİ

Çaycı’nın cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. Nevzat Çaycı, yakınları ve çalışma arkadaşları tarafından Yaylapınar Mezarlığında son yolculuğa uğurlandı. Öte yandan Çaycı’nın, eski Derbent Belediye Başkanı Abdi Çaycı’nın torunu olduğu öğrenildi.

 

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.