Konya’da şafak baskınıyla 21 kişi gözaltına alındı

Konya polisi, gençleri zehirleyen uyuşturucu satıcılarına ağır bir darbe daha vurdu. Ereğli ilçesinde şafak vakti düzenlenen “Kökünü Kurutma” operasyonunda 21 şüpheli yakalandı. Aramalarda ise çok sayıda uyuşturucu bulundu.

Konya’da şafak baskınıyla 21 kişi gözaltına alındı

Konya Haber: İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kente uyuşturucu getiren ve piyasaya uyuşturucu süren kanalların tespitine yönelik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

ZEHİR TACİRLERİNE ŞAFAK OPERASYONU

Ereğli Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinesinde Narkotik Şube ve Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince ilçe genelinde “Kökünü Kurutma” operasyonu düzenlendi. Şafak vakti düzenlenen operasyonda gençleri zehirleyen 21 şüpheli gözaltına alındı.

ÇOK SAYIDA UYUŞTURUCU BULUNDU

Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda 120 gram metamfetamin maddesi, 350 adet uyuşturucu hap, bir miktar esrar, eroin, 8 kök hint keneviri, uyuşturucu ticaretinde kullanılan 2 adet hassas terazi, 2 adet uyuşturucu kullanma aparatı, 2 adet kurusıkı tabanca, 1 adet av tüfeği ve çok sayıda fişek ele geçirildi. 

Gözaltına alınan şüphelilerin “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak/Nakletmek ve Kullanmak” adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

konyada-safak-baskiniyla-21-kisi-gozaltina-alindi.jpg

konyada-safak-baskiniyla-21-kisi-gozaltina-alindi-001.jpg

 

 

Haber Dairesi (Konya Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.