Altın 6121.517
BIST 12254.83
Dolar 43.0386
Euro 50.336
Sterlin 57.8173

Konya’da sağanak yağış doğaseverleri durduramadı

Konya’nın Anamas Dağı eteklerinde düzenlenen doğa yürüyüşünde yağış ve fırtına etkili oldu. Yaklaşık 7 kilometrelik parkuru sırılsıklam geçen doğaseverler, doğanın sert yüzüyle mücadele ederek yürüyüşü tamamladı.

Konya’da sağanak yağış doğaseverleri durduramadı

Kış mevsiminin ortasında Anamas Dağı eteklerinde gerçekleştirilen doğa yürüyüşü etkinliğinde doğaseverler, yağmur ve fırtınaya rağmen kararlı adımlarla parkuru tamamladı. Etkinlik, doğanın sert ama öğretici yüzünü deneyimlemek isteyen katılımcılar tarafından ilgiyle karşılandı.

Yaklaşık 7 kilometrelik yürüyüş parkurunda yağmur altında devam eden yürüyüş, zaman zaman zorlu koşullara neden oldu. Buna rağmen doğaseverler, doğayla mücadele etme ve dayanıklılık kazanma isteğiyle yürüyüşü sürdürdü.

konyada-saganak-yagis-dogaseverleri-durduramadi

“GERİ ADIM ATMADIK”

Anamas Dağı etkinliğini değerlendiren Dernek Başkanı Mustafa Büyükkafalı, olumsuz hava koşullarına rağmen yürüyüşten vazgeçmediklerini belirterek, “Katılımcılarımızın yoğun talebi ve zorlu şartlarda doğayla mücadele deneyimi kazanma isteğiyle Anamas Dağı’nın yolunu tuttuk. Zorlu hava koşullarına rağmen yürüyüşümüzü başarıyla tamamladık.” dedi.

Büyükkafalı, etkinlik sonunda Beyşehir Orman İşletme Müdürlüğü ve İslibucak Orman Evi çalışanlarına desteklerinden dolayı teşekkür etti.

konyada-saganak-yagis-dogaseverleri-durduramadi

DOĞANIN BEREKETİNE TANIKLIK ETTİLER

Yürüyüş sırasında etkili olan yağışın doğaya ayrı bir güzellik kattığını ve derelerin coşkuyla aktığını söyleyen katılımcılar, doğanın bu enerjisini yakından görmenin kendilerine moral verdiğini ifade etti.

konyada-saganak-yagis-dogaseverleri-durduramadi

konyada-saganak-yagis-dogaseverleri-durduramadi

konyada-saganak-yagis-dogaseverleri-durduramadi

konyada-saganak-yagis-dogaseverleri-durduramadi

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.