Konya'da sağlık çalışanlarına ‘Anneler Günü’ sürprizi

Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, Ramazan ayında iftarlarını telsiz başında açan 112 sağlık çalışanlarının sofralarına konuk oldu.

Konya'da sağlık çalışanlarına  ‘Anneler Günü’ sürprizi

Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, Ramazan ayında iftarlarını telsiz başında açan 112 sağlık çalışanlarını ziyaret ederek, sofralarına misafir oldu.

konyada-saglik-calisanlarina-anneler-gunu-surprizi1.jpg

Emine Başman Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’nda görev yapan iki çocuk annesi ATT Hülya Atik ve bir çocuk annesi ATT Özge Nur Kapucu’ya tüm sağlık çalışanı anneleri temsilen çiçek takdim eden Prof. Dr. Koç, görevleri esnasında gösterdikleri çaba ve yoğun gayret dolayısıyla teşekkür etti.

konyada-saglik-calisanlarina-anneler-gunu-surprizi2.jpg

Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Ahmet Ergin, Başkan Yardımcısı Dr. Alper Çelikdelen ve 112 Komuta Kontrol Merkezi Başhekimi Dr. Erkan Aşık’ın da hazır bulunduğu ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren sağlık çalışanları “İl Sağlık Müdürümüz ve sağlık yöneticilerimiz ile birlikte olmaktan ve aynı sofrada bulunmaktan dolayı çok mutluyuz. Onların bizlere vermiş oldukları destek yorgunluklarımızı unutturuyor” dedi.

konyada-saglik-calisanlarina-anneler-gunu-surprizi3.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.