Konya’da sanayide cinayet! Oğlunun kanlı kıyafetlerini yanından ayırmıyor

Konya’da Eski Sanayi Sitesi’nde oto tamircisi 29 yaşındaki Mehmet Yıldız, iş yerinin önünde uğradığı silahlı saldırıda öldürülmüştü. Oğlunun kanlı kıyafetlerini yanından ayırmayan baba Bircan Yıldız, şüphelinin en ağır cezayı almasını istiyor.

Konya’da sanayide cinayet! Oğlunun kanlı kıyafetlerini yanından ayırmıyor

Olay, 22 Aralık 2023’te Konya'nın Selçuklu ilçesi Fatih Mahallesi Meydani Ahmet Bey Sokak'ta yaşandı.

İddiaya göre; Eski Sanayi Sitesi’nde oto tamircilik yapan 29 yaşındaki Mehmet Yıldız, iş yerinin önünde uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti.

TOPRAĞA VERİLDİ

Mehmet Yıldız’ın cenazesi, Konya Şehir Hastanesindeki işlemlerin ardından yakınlarına teslim edildi. Yıldız, öğle vakti Meram Çarıklar Mezarlığında kılınan namaz sonrası burada toprağa verildi.

konyada-sanayide-cinayet-oglunun-kanli-kiyafetlerini-yanindan-ayirmiyor.jpeg

TUTUKLANDI

Cinayet Büro Amirliğindeki işlemleri tamamlanan Ramazan Demir, adliyeye sevk edildi. Zanlı, çıkarıldığı nöbetçi hakimlik tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

OLAY ANI KAMERADA

Öte yandan olay anı güvenlik kamerasına yansıdı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, Mehmet Yıldız'ın iş yerinden çıkması, Ramazan Demir'in silahla yanına gelmesi, çok geçmeden arka arkaya ateş edip Yıldız'ı vurması yer alıyor.

“KARŞI TARAF KİN BESLEMİŞ”

Sabah'ta yer alan habere göre; Mehmet Yıldız'ın babası Bircan Yıldız, oğlunu öldüren Ramazan Demir'in en ağır cezayı almasını istedi. Yıldız, "Oğluma bıçak çekip darp etti. İşyerimize gelip hem bana hem oğluma saldırdı. Zamanında bir olay yaşandı. Keşke olmasaydı ama iki taraf da o zaman çocuktu. Ben bıçaklanan çocukla hep ilgilendim. Kredi çekip hastane masraflarını ödedim. Ama karşı taraf kin beslemiş. Yıllarca bu anı planlamış" dedi.

OĞLUNUN KANLI KIYAFETLERİNİ YANINDAN AYIRMIYOR

Baba Bircan Yıldız, oğlunun öldürüldüğünde üzerinde bulunan kanlı kıyafetlerini ise yanından ayırmıyor. Yıldız, "Katilin en ağır cezayı almasını istiyorum" dedi.

konyada-sanayide-cinayet-oglunun-kanli-kiyafetlerini-yanindan-ayirmiyor.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.