Konya’da seçimin olaylı geçtiği ilçede yeni başkan mazbatasını aldı

Konya’da 31 Mart 2024 yerel seçimlerinin olaylı geçtiği Karapınar ilçesinde Belediye Başkanlığı’na seçilen İbrahim Önal mazbatasını aldı. Mehmet Yaka’dan görevi devralan Başkan Önal, “Amacımız ilçeye hizmet edebilmek” dedi.

Konya’da seçimin olaylı geçtiği ilçede yeni başkan mazbatasını aldı

Konya’da 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleşen yerel seçimlerinin olaylı geçtiği Karapınar ilçesinde yeni başkan İbrahim Önal resmen görevine başladı.

MAZBATASINI ALDI

CHP’nin itirazının YSK tarafından ret edilmesi üzerine İbrahim Önal mazbatasını ilçe seçim kurulundan aldı.

Karapınar Belediyesi’ne geçen Önal, Mehmet Yaka’dan görevi devraldı. Belediye Meclis salonunda düzenlenen törene AK Parti Konya Milletvekilleri Tahir Akyürek ve Latif Selvi, AK Parti İl Başkanı Hasan Angı, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Zengin, partililer ile vatandaşlar katıldı.

Karapınar Belediye Başkanı İbrahim Önal “51 bin kişinin Belediye başkanıyım. İnşallah hep birlikte ilçemize hizmet etme noktasında yarışacağız. Bize destek olan vatandaşlarımıza, il ve ilçe teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum. Amacımız bu tarihi ilçeye hizmet edebilmek” dedi.

konyada-secimin-olayli-gectigi-ilcede-yeni-baskan-mazbatasini-aldi.jpg

AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek, Karapınar’ın AK Partinin ilk döneminden bu zaman kadar doğru tercihlerde bulunduğunu kaydederek, “Karapınar son yıllarda gelişmenin yaşandığı ilçelerin başında geliyor. 4 dönemdir AK Parti belediyeciliği Karapınar’a değer kattı. Önemli hizmetlerde bulundu. Son dönemde ise Çevre Şehircilik İklim Değişikliği bakanı Murat Kurum Konya’mıza ve memleketi Karapınar’a tarihi hizmetlerde bulundu. Şimdi ise İbrahim Önal başkanımızla bu çıtayı daha da yükseğe taşıyacağız. Kendisi Milli Eğitim Müdürlüğü görevinde sayısız projelere imza attı. Aynı başarısını Belediye başkanlığı görevinde de sürdüreceğine inanıyoruz” diye konuştu.

Daha sonra Mehmet Yaka’dan belediye mührünü alan İbrahim Önal görevine başladı.

konyada-secimin-olayli-gectigi-ilcede-yeni-baskan-mazbatasini-aldi-001.jpg

konyada-secimin-olayli-gectigi-ilcede-yeni-baskan-mazbatasini-aldi-002.jpg

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.