Konya’da silahlı kavgada vurulan Kudret Yıldırım öldü

Konya Karatay’da dün yaşanan silahlı kavgada ağır yaralanan Kudret Yıldırım, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Şüpheli, polis ekiplerince kısa süre içinde yakalandı. Her ikisinin de çok sayıda suç kaydı olduğu belirlendi.

Konya’da silahlı kavgada vurulan Kudret Yıldırım öldü

Konya’daki silahlı kavgada silahla vurulan bir kişi öldü, şüpheli kısa sürede yakalandı.

Olay, dün saat 15.30 sıralarında Konya’nın Karatay ilçesi Çimenlik Mahallesinde bulunan 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi yakınlarında yaşanmıştı.

Haber Dairesi muhabirinin edindiği bilgiye göre; Alaaddin Kap Caddesi üzerinde bir kişinin silahla yaralandığı ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık sevk edildi.

Kısa sürede gelen ekipler, Kudret Yıldırım’ı kanlar içerisinde buldu. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından göğüs bölgesinden yaralanan Yıldırım ambulansla Konya Şehir Hastanesine kaldırıldı.

KURTARILAMADI

20 yaşındaki Kudret Yıldırım, hastanede doktorların çabasına rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Şüpheli Hasan Hüseyin E. (24), Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından, olaydan kısa süre sonra suç aleti tabancayla birlikte yakalandı.

gozalti.jpg

SUÇ DOSYALARI KABARIK

Hayatını kaybeden Kudret Yıldırım’ın kasten yaralama, hırsızlık ve gasp, 24 yaşındaki şüpheli Hasan Hüseyin E’nin ise kasten yaralama, yağma ve hırsızlık gibi farklı suçlardan poliste kaydı olduğu belirlendi.

TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Hasan Hüseyin A, bugün adliyeye sevk edildi. Zanlı, çıkarıldığı nöbetçi hakimlik tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.