Konya’da sokak satıcılarına operasyon: 5 gözaltı

Konya’nın Ereğli ilçesinde sokak satıcılarına yönelik düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 5 kişi gözaltına alındı. Operasyon kapsamında çok sayıda uyuşturucu ele geçirilirken, 2 kişi tutuklandı.

Konya’da sokak satıcılarına operasyon: 5 gözaltı

Konya Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sokak satıcılarına, uyuşturucu nakleden ve ticaretini yapan kişilere yönelik yeni bir çalışma gerçekleştirdi.

2 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Ekipler, iki şüphelinin üzerinden bir miktar esrar ele geçirdi. Bu kişilere uyuşturucu satan iki kişiyi belirleyen ekipler, operasyon düzenledi. 2 şüpheli gözaltına alındı, aramada 9 parça halinde toplam 130.13 gram esrar, 26 adet sentetik ecza hap, 1 adet hassas terazi ve 10 bin 500 lira suç unsuru para ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinden sonra Ereğli Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilen şüphelilerden 2’si serbest bırakıldı. Uyuştuğu madde sattığı tespit edilen 2 şüpheli ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ayrıca, ekipler, şüphe üzerine durdurulan kişinin üst aramasında 2 adet sentetik ecza hap maddesi ele geçirdi.

Kullanmak için Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek, Bulundurmak ve Kullanmak suçundan aranması olduğu tespit edilen şüpheli gözaltına alındı.

konyada-sokak-saticilarina-operasyon-5-gozalti.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.