Konya’da su fiyatlarına zam geldi

Konya’da su fiyatlarında güncellemeye gidildi. 1 Temmuz 2024 itibarıyla su fiyatlarına yeni zam yapıldı. Konya merkez ve ilçeler için su fiyatları ayrı ayrı belirlendi. İşte yeni fiyat listesi.

Konya’da su fiyatlarına zam geldi

Bugünden geçerli olmak üzere Konya’da su fiyatlarında yeni bir güncellemeye gidildi.

KONYA’DA 1 METREKÜP SU KAÇ TL?

Konya merkezde mesken aboneleri 1 Temmuz 2024 itibarıyla suyun metreküpüne KDV ve Çevre Tüketim Vergisi hariç 26 lira ödeyecek. 16 metreküp ve üzerindeki kullanımlarda ise birim fiyatı 36 lira 89 kuruş olarak belirlendi.

Ahırlı, Altınekin, Akören, Çeltik, Derbent, Derebucak, Doganhisar, Emirgazi, Güneysınır, Hadim, Halkapınar, Hüyük, Ilgın, Kadınhanı, Sarayönü, Taşkent, Tuzlukçu, Yalıhüyük, Yunak ilçelerinde bu rakam 15 lira 48 kuruş, 16 metreküp ve üzeri 23 lira 88 kuruş oldu.

Akşehir, Beyşehir, Bozkır, Cihanbeyli, Çumra, Ereğli, Karapınar, Kulu ve Seydişehir’de ise 18,95 lira, 16 metreküp ve üzeri 29,81 lira oldu.

konyada-su-fiyatlarina-zam-geldi.jpg

KOSKİ’nin 2024 su fiyat tarifesine göre merkezdeki iş yerlerinde suyun metreküpü KDV ve Çevre Tüketim Vergisi hariç 52 lira 35 kuruşa çıktı.

Ahırlı, Altınekin, Akören, Çeltik, Derbent, Derebucak, Doğanhisar, Emirgazi, Güneysınır, Hadim, Halkapınar, Hüyük, Ilgın, Kadınhanı, Sarayönü, Taşkent, Tuzlukçu, Yalıhüyük, Yunak’ta 20 lira 72 kuruş, Akşehir, Beyşehir, Bozkır, Cihanbeyli, Çumra, Ereğli, Karapınar, Kulu, Seydişehir 28 lira 91 kuruş oldu.

konyada-su-fiyatlarina-zam-geldi-001.jpg

İlgili Haberler
 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum