Konya’da tam kapanma saatinde eğlence merkezi baskını! Manzara yine aynı

Konya'da tam kapanma saatlerinde bir eğlence merkezinin açık olduğunu fark eden polis baskın yaptı. İçeride yine aynı manzara ile karşılaşıldı ve 45 kişiye toplam 283 bin 500 lira para cezası yazıldı. İş yerinin daha önce 3 kez mühürlendiği belirlendi.

Konya’da tam kapanma saatinde eğlence merkezi baskını! Manzara yine aynı

Konya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, tam kapanma saatleri içerisinde Selçuklu ilçesinde devriye görevini yaptıkları sırada bir gazinonun açık olduğunu fark etti. Bunun üzerine takviye gelen ekiplerle birlikte gazinoya baskın düzenlendi.

YİNE AYNI MANZARA

Alkol ve canlı müziğin de olduğu eğlence merkezinde, aralarında kadınların da bulunduğu 45 kişiye 'sokağa çıkma kısıtlaması' ve 'sosyal mesafeyi ihlal' suçlarından 283 bin 500 lira para cezası uygulandı.

konyada-tam-kapanma-saatinde-eglence-merkezi-baskini-manzara-yine-ayni-003.jpg

DAHA ÖNCE 3 KEZ MÜHÜRLENMİŞ

Yapılan incelemelerde iş yerinin daha önceki denetimlerde 3 kez mühürlendiği, ancak mührün bozulup tekrar faaliyete devam edildiği tespit edildi.

ADLİ İŞLEM BAŞLATILDI

İş yeri zabıta ekipleri tarafından mühürlenirken, iş yeri sorumlusu hakkında, 'Bulaşıcı hastalıklara ilişkin tedbirlere aykırı davranma' ve 'Mühür bozma' suçundan adli işlem başlatıldı.

konyada-tam-kapanma-saatinde-eglence-merkezi-baskini-manzara-yine-ayni-004.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.