Konya’da tarlasında uyuşturucu yetiştirdi, jandarma kelepçeyi taktı

Konya’nın Karatay ilçesinde tarlasında uyuşturucu yetiştiren şüpheli jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonla yakalandı. Şüphelinin tarlasında ve evinde yapılan aramada 31 kök kenevir bitkisi, 1 ruhsatsız tabanca ve 57 adet mermi ele geçirildi.

Konya’da tarlasında uyuşturucu yetiştirdi, jandarma kelepçeyi taktı

Konya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri zehir tacirlerine darbe üstüne darbe vuruyor. Karatay ve Çumra ilçelerinde 3 ayrı adrese düzenlenen operasyonda 87 kök kenevir bitkisi, 3 kök skunk bitkisi, 1 adet ruhsatsız tabanca, 57 mermi, 475 gram kubar esrar, 1 adet kubar esrar öğütme aparatı, 5 gram toz esrar, 1.8 kilogram kenevir tohumu, 1 otomatik av tüfeği ve 1 pompalı tüfek ele geçirildi.

TARLASINDA UYUŞTURUCU YETİŞTİRMİŞ

Karatay ilçesinde İlçe Jandarma Komutanlığı ve KOM Şube Müdürlüğü ekipleri, Ç.D. isimli bir şüphelinin tarlasında uyuşturucu yetiştirildiği bilgisine ulaşıldı.

Gerekli delillerin toplanmasının ardından operasyon düzenleyen ekipler, şüphelinin tarla ve evinde yaptığı aramada 31 kök kenevir bitkisi, 1 adet ruhsatsız tabanca, 57 adet mermi ele geçirdi.

Şüpheli jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

Ayrıca Karatay ilçesinde başka bir adreste ise ekipler, S.P. isimli şüphelinin evinde ve bahçesinde 3 kök kenevir bitkisi, 3 kök skunk bitkisi buldu. Gözaltına alınan şüpheli ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

konyada-tarlasinda-uyusturucu-yetistirdi-jandarma-kelepceyi-takti.jpg

ÇUMRA’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU

Çumra ilçesinde İlçe Jandarma Komutanlığı ve JASAT ekiplerince yapılan istihbari çalışma sonucunda M.B. isimli şüphelinin araç, çardak, ev ve eklentilerinde yapılan aramada 53 kök kenevir bitkisi, 475 gram kubar esrar, 1 adet kubar esrar öğütme aparatı, 5 gram toz esrar, 1.8 kilogram kenevir tohumu, 1 adet ruhsatsız otomatik av tüfeği ve 1 adet ruhsatsız pompalı tüfek ele geçirildi.

Şüpheli gözaltına alındı.

konyada-tarlasinda-uyusturucu-yetistirdi-jandarma-kelepceyi-takti-001.jpg

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.