Konya’da tartıştığı dayısını öldürüp çiftliğe gömdü

Konya’nın Ereğli ilçesinde bir kişi, tartıştığı dayısı M.A’yı tabancayla öldürüp çiftliğe gömdü. Adana’da yaşayan ve 5 aydır kayıp olarak aranan M.A’nın cesedi, zanlının gösterdiği yerde bulundu.

Konya’da tartıştığı dayısını öldürüp çiftliğe gömdü

Yaşadığı Adana’da 5 aydır kayıp olarak aranıyordu, Konya’da öldürülüp çiftliğe gömüldüğü ortaya çıktı.

ADANA’DAN KONYA’YA UZANAN CİNAYET SORUŞTURMASI

Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Adana’da yaşayan M.A. (61), geçen Mart ayında evden çıktıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamadı. Bunun üzerine M.A.’nın ailesi kayıp ihbarında bulundu. M.A.’nın kaybolmasını şüpheli olarak değerlendiren Adana Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. M.A.’nın gidebileceği yerleri araştıran polis ekipleri Konya’nın Ereğli ilçesi Aziziye Mahallesi’ndeki yeğeni F.D.’nin (51) yanına geldiğini belirledi.

ŞÜPHELİ VE TUTARSIZ İFADELER ELE VERDİ

Burada çiftlik işleten F.D. ile görüşen ekipler, şüpheli ve tutarsız ifadeleri nedeniyle takibe aldı. Adana Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin Ereğli İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekiplerle birlikte bu sabah çiftliğe yaptığı baskınla F.D. gözaltına alındı.

HER ŞEYİ ANLATIP, CESEDİN YERİNİ GÖSTERDİ

Sorgulanan F.D., ifadesinde dayısı ile arasında yaşanan tartışma sonrası tabancayla vurup öldürdükten sonra çiftlikteki tarlaya gömdüğünü itiraf etti. F.D.’nin gösterdiği yerde yapılan kazı çalışmasında M.A.’nın cesedi çıkartılarak adli tıp kurumuna gönderildi.

konyada-tartistigi-dayisini-oldurup-ciftlige-gomdu.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.