Altın 6762.89
BIST 12433.5
Dolar 45.0308
Euro 52.7403
Sterlin 60.4655

Konya’da teheccüdün adresi yine değişmedi

Ramazan ayının son on gününde Kadir Gecesi’nin arandığı gecelerde Konyalı Müslümanlar yine Kapu Camii’nde buluşuyor. Yüzlerce kişinin katıldığı teheccüd programında yapılan dualar sırasında duygusal anlar yaşanıyor.

Konya’da teheccüdün adresi yine değişmedi

Kapu Camii, Ramazan ayının son on gününde bir kez daha yüzlerce Müslümanı ağırlıyor. Kadir Gecesi’nin arandığı mübarek gecelerde teheccüt namazı için bir araya gelen Konyalılar, gece boyunca ibadet ve dua ediyor.

GECE VAZIYLA BAŞLADI

Program, Mustafa Koruyucu Hocaefendi’nin gecenin manevi anlamını anlatan vaazıyla başladı. Vaazın ardından cemaat hep birlikte teheccüd namazını eda etti.

DUALARDA GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Gece, vitir namazı ve kunut dualarıyla devam etti. Yapılan dualar sırasında camiyi dolduran cemaatin duygu dolu anlar yaşadığı, birçok kişinin gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

Ramazanın son günlerinde gerçekleştirilen teheccüd programında, Konyalı Müslümanlar Kadir Gecesi’ne erişme duasıyla ellerini semaya kaldırdı.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.