Konya’da tel örgü dükkanına giren polis bu manzarayla karşılaştı

Konya’nın Selçuklu ilçesinde bulunan tel örgü dükkanına baskın yapan polis gördüğü manzara karşısında dondu kaldı. Kaçak sigara üretildiği belirlenen iş yerinde çok sayıda tütün ve tütün mamulü ele geçirildi. Polis olayla ilgili 1 kişiyi gözaltına aldı.

Konya’da tel örgü dükkanına giren polis bu manzarayla karşılaştı

Huzur ve Güven Şehri Konya ilkesiyle çalışan İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, devletin vergi kayıplarının önlenmesi ve haksız kazancın engellemesine yönelik çalışmalarına devam ediyor.

KOM ekiplerince kaçakçılara yönelik düzenlenen operasyonlara bir yenisi daha eklendi. Yapılan çalışmalar neticesinde Selçuklu ilçesi Mobilyacılar Sanayi Sitesi içerisinde bulunan bir tel örgü dükkânında sigara makineleriyle sigara üretildiği ve toptan satışının yapıldığının tespit edilmesi üzerine ekipler harekete geçti.

BİNLERCE PAKET SİGARA VE SİGARA MALZEMESİ ELE GEÇİRİLDİ

İş yerine yapılan baskında, tel örgü dükkanı olarak gösterilen iş yerinin adeta bir sigara imalathanesine dönüştürüldüğü ortaya çıktı. İş yerinde yapılan aramada: 5 bin 150 paket doldurulmuş sigara, 2 sigara sarma makinesi, 1 adet paket jelatinleme makinesi, 210 bin adet boş makaron ve 100 kilogram tütün ele geçirildi.

konyada-tel-orgu-dukkanina-giren-polis-bu-manzarayla-karsilasti.jpg

1 KİŞİ HAKKINDA ADLİ İŞLEM BAŞLATILDI

5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa muhalefet suçundan gözaltına alınan 1 şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.