Konya’da TIR’ın altında can pazarı! Fren ustası tamir yaparken patlama oldu
Konya'nın Karapınar ilçesinde bir tamirhanede facianın eşiğinden dönüldü. Fren ustası, TIR’ın körüğünün altında tamirat yaptığı sırada patlama oldu. Sesi duyan esnaflar oraya koşarken, fren ustası olayı hafif sıyrıklarla atlattı.
Konya'nın Karapınar ilçesinde fren ustası, TIR’ın körüğünün altında tamirat yaptığı esnada patlama meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre, Karapınar Sanayi Sitesi'nde fren servisi işleten Halis Demircan, arızalanan TIR’ın tamirini yapmak için aracın körüğünün altına girdi.
PATLAMA MEYDANA GELDİ
Tamir çalışması sırasında henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Patlamanın şiddetiyle büyük gürültü yaşanırken, sesi duyan çevredeki esnaf ve vatandaşlar panikle olay yerine geldi.

OLAYI HAFİF SIYRIKLARLA ATLATTI
Demircan, çevredekilerin yardımıyla bulunduğu yerden çıkarılırken, olayı hafif sıyrıklarla atlattı.
PATLAMA ANI KAMERADA
İş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, Demircan'ın tırın altında çalıştığı sırada aniden meydana gelen patlama ve çevredeki kişilerin yardım etmek için olay yerine koştuğu anlar yer aldı.
Kaynak:İHA


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.