Konya’da toplu ulaşıma indirim sevinci

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın, "Güçlü Konya İçin Bir Adım Daha" programındaki ulaşımda indirim müjdesi ilçelerde 1 Mart itibariyle uygulanmaya başladı. 2 ilçenin başkanından Altay’a teşekkür geldi.

Konya’da toplu ulaşıma indirim sevinci

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın geçtiğimiz günlerde ilçeler için müjdesini verdiği toplum ulaşımda yüzde 50 indirim müjdesi Çumra ve Sarayönü ilçelerinde hayata geçti. Bu iki ilçede ulaşım maliyeti yüzde 50 oranında düşerken, aradaki farkı Büyükşehir Belediyesi karşılıyor.

EN UCUZ ULAŞIM KONYA

Konya'nın Büyükşehirler içinde en ucuz ulaşımı sağlayan Belediye olduğunu belirten Altay, "Konya modeli belediyecilik anlayışı ile gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz. Hemşerilerimizin bize verdiği emaneti en iyi şekilde taşımak için birçok projeyi hayata geçirdik. Konyalı hemşerilerimizin en büyük talebi ilçelere giden taşıma araçlarının fiyatının fazla olmasıydı. Halkımızın sesine kulak vererek ilçelere yapılan taşımalarda 1 Mart itibariyle yüzde 50 indirim yapacağız. Konya her alanda örnek olmaya devam edecek. Bu alanda çalışmalara devam edeceğiz." dedi.

konyada-ulasima-indirim-sevinci.jpg

BELEDİYE BAŞKANLARINDAN TEŞEKKÜR

Ulaşımda indirime Çumra ve Sarayönü Belediye başkanlarından teşekkür geldi. Konya-Sarayönü arasında yapılan otobüs seferlerindeki indirim için Büyükşehir Belediye Başkanı Altay’a teşekkür eden Sarayönü İlçe Belediye Başkanı Nafiz Solak, sosyal medya hesabında şunları paylaştı:

“Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Uğur İbrahim Altay'ın açıkladığı ulaşımda %50 indirim 1 Mart’tan (yarın) itibaren uygulanmaya başlayacaktır. Hemşehrilerime hayırlı olsun.

Her zaman desteklerini hissettiğimiz Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Uğur İbrahim Altay'a teşekkür ederim.”

konyada-ulasima-indirim-sevinci.jpeg

Çumra Belediye Başkanı Recep Candan da indirim için çabalarının sonuç verdiğini vurgulayarak sosyal medya hesabında şunları paylaştı:

“Göreve geldiğimiz günden bu zamana kadar yoğun girişimlerde bulunarak Çumra - Konya otobüs biletleri konusunda Büyükşehir Belediyemizden vatandaşlarımıza indirim desteği sağlanması için çabalamıştık. Bu çabalarımızın sonucunu size güzel bir müjdeyi duyurmak istiyorum.

Konya Büyükşehir Belediyemiz tarafından %50’si karşılanmak suretiyle Çumra - Konya arası ulaşımda otobüs ücretleri yarından itibaren 30 TL’ye düşürülmüştür. Hayırlı olsun…”

konyada-ulasima-indirim-sevinci-001.jpeg

konyada-toplu-ulasima-indirim-sevinci.jpeg

Konya-Çumra Otobüs seferleri ve fiyatları şu şekilde belirlendi:

konya-cumra-otobus-seferleri-ve-fiyatlari-su-sekilde-belirlendi.jpeg

konya-cumra-otobus-seferleri-ve-fiyatlari-su-sekilde-belirlendi-001.jpeg

konyada-toplu-ulasima-indirim-sevinci-001.jpeg

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.