Konya’da ucuz ekmek için ilk adım Pazartesi günü atılacak

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, geçtiğimiz gün Konyalılara ucuz ekmek müjdesi vermişti. Başkan Altay, bugün Fenni Fırın ihalesi için tarih verdi, Pazartesi günü ihalenin gerçekleştirileceğini söyledi.

Konya’da ucuz ekmek için ilk adım Pazartesi günü atılacak

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’nın 3 yıllık çalışmalarını anlattığı toplantıda konuştu.

Başkan Altay, “Şimdi bir eksiğimiz var. Karatay Belediyemiz bu açığı kapatıyor ancak, Konya’da ekmek fiyatlarıyla ilgili bir spekülasyon oluşmasını önlemek için inşallah Pazartesi günü Konya’nın Fenni Fırın ismiyle yeni ekmek fırınının ihalesini gerçekleştireceğiz. İnşallah bir sorun yaşanmaz. Yaşanırsa farklı formüllerimiz de hazır. Bu yılsonu olmadan Konya’da ulaşımda ve suda olduğu gibi en ucuz ekmeği sunmak için hazırlık yapıyoruz. İmkanlarımızı vatandaşımızın lehine kullanmaya devam edeceğiz.” dedi.

konyada-ucuz-ekmek-icin-ilk-adim-pazartesi-gunu-atilacak.jpg

“KONYALILARIN KALİTELİ VE UCUZ EKMEK ALABİLMESİ İÇİN BİR ÇALIŞMA YAPIYORUZ”

Başkan Uğur İbrahim Altay, geride bıraktığımız hafta yaptığı açıklamada, Konya Büyükşehir Belediyesi olarak ekmekle ilgili de bir süreç yürüttüklerini dile getirerek, “İnşallah Konyalıların hem kaliteli hem de daha ucuz ekmek alabilmesi için bir çalışma yapıyoruz. Bu yılsonuna varmadan ‘Fenni Fırın’ ismiyle en kısa sürede vatandaşımızla buluşturmayı arzu ediyoruz. Yani üç temel meselede; ekmekte, suda ve ulaşımda en ucuz şehir olarak sürece devam etmiş olacağız. Zor dönemde vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Pandemi döneminde de aynı şeyi ifade etmiştik. Zorda olan kim varsa Konya Büyükşehir olarak her zaman yanındayız. Vatandaşlarımızın bize olan güvenine teşekkür ediyoruz. Biz de bu güvene layık olabilmek için ilçe belediyelerimizle birlikte çalışıyoruz. Sadece ucuza hizmet üretmiyoruz. Bir taraftan da Türkiye'ye örnek hizmetler üretiyoruz.” ifadelerine yer vermişti.

konyada-ucuz-ekmek-icin-ilk-adim-pazartesi-gunu-atilacak-001.jpg

Haber Dairesi

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum