Konya'da üniversite camiasını yasa boğan acı haber

Necmettin Erbakan Üniversitesi genel sekreterlik personeli Ahmet Gülcan vefat etti.

Konya'da üniversite camiasını yasa boğan acı haber

Necmettin Erbakan Üniversitesi, Genel Sekreterlik personeli Ahmet Gülcan'ın ani vefatıyla yasa boğuldu. 

Üniversitede yapılan açıklamada ''Üniversitemiz Genel Sekreterlik personeli Ahmet Gülcan vefat etmiştir. Merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.'' ifadeleri kullanıldı. 

Gülcan'ın cenazesi Hocacihan Tatbikat Camii’nde kılınan ikindi namazını müteakip Hocacihan Mezarlığı’nda toprağa verildi.

TÜBA BAŞKANI ŞEKER'DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI 

Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) Başkanı Muzaffer Şeker, Ahmet Gülcan'ın vefatı nedeniyle bir başsağlığı mesajı yayımladı. Necmettin Erbakan Üniversitesi'nin kuruluş sürecinden itibaren birlikte çalıştığı Ahmet Gülcan'ın vefat haberini büyük bir teessürle öğrendiğini belirten Şeker ''Mekanı cennet olsun. Ailesine, yakınlarına ve Necmettin Erbakan Üniversitesi camiasına baş sağlığı dilerim.'' ifadelerini kullandı. 

REKTÖR ZORLU: TEESÜRLE ÖĞRENDİM 

NEÜ Rektörü Prof. Dr. Cem Zorlu ise başsağlığı mesajında ''Rektörlük personelimiz Ahmet Gülcan kardeşimizin vefatını derin bir teessürle öğrendim. Güler yüzlü, kalbi yumuşak, nezaketli, çalışkan bir kardeşimizdi. Allah rahmet eylesin, mekânı cennet, makamı âlî olsun.'' dedi.

GENEL SEKRETER ÖKSÜZ: MEKANI CENNET OLSUN

Necmettin Erbakan Üniversitesi Genel Sekreteri Ecevit Öksüz ise ''Üniversitede yakın mesai arkadaşımız, güzel kardeşimiz, hafızımız, can Ahmedimizin ani vefatının üzüntüsünü yaşıyoruz. Ahmedimizin son nefesini verdikten sonra da yüzünde devam eden tebessümü ahiret yurduna işaret ediyordu inşaallah. Mekanı cennet, makamı âli olsun.'' ifadelerini kullandı. 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum