Konya’da üniversite öğrencileri bu olayı konuşuyor

Konya’nın Selçuklu ilçesinde bir üniversite öğrencisi, kendisini araçla takip eden kişi tarafından bıçakla tehdit edilerek kaçırılmak istendiğini iddia etti. Saldırganın daha önce de bölgede görüldüğü ve öğrencileri rahatsız ettiği öne sürüldü.

Konya’da üniversite öğrencileri bu olayı konuşuyor

Konya’da üniversite öğrencilerini tedirgin eden olay sabah saat 06.15 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi Yazır Mahallesinde yaşandı.

İddiaya göre; bölgedeki Kredi Yurtlar Kurumuna ait bir yurtta kalan ve yürüyerek tramvay durağına giden bir kız öğrenci, yol boyunca bir araç tarafından takip edildi.

Daha sonra aracı park eden kişi, elindeki bıçakla öğrencinin üzerine koştu. Kız öğrenci kendisini tehdit ederek kaçırma girişiminde bulunan saldırgana elindeki termosla vurarak yardım istedi. Öğrencinin yardım çığlıkları üzerine saldırgan aracıyla kaçtı. İhbar üzerine polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Emniyete götürülen öğrenci saldırganı tanımadığını belirterek şikayetçi oldu.

Öğrenci, başından geçenleri sosyal medyada böyle paylaştı:

konyada-universite-ogrencileri-bu-olayi-konusuyor.jpg

ÖĞRENCİLERDEN DEVRİYE TALEBİ

Yurtta kalan diğer öğrenciler de sosyal medyadan paylaşım yaparak, şüphelinin daha önce de yurt civarında gezdiğini ve bazı arkadaşlarını rahatsız ettiğini belirterek, yetkililerden polis devriyesi talebinde bulundu.

Polisin, eşkali verilen şüphelinin yakalanması için başlattığı çalışmanın sürdüğü bildirildi.

konyada-universite-ogrencileri-bu-olayi-konusuyor-001.jpg

İlgili Haberler
 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum