Konya’da üniversiteli gençlere kariyer planlaması hakkında bilgiler verildi

Konya’nın Karapınar ilçesinde "Bir Bilene Sor! Kariyer Günleri Etkinlikleri" sürüyor. Çağlak Tereyağları Üretim Müdürü Mehmet Çağlak, Karapınar Meslek Yüksekokulu öğrencilerine sektördeki tecrübelerini anlattı.

Konya’da üniversiteli gençlere kariyer planlaması hakkında bilgiler verildi

Selçuk Üniversitesi Karapınar Meslek Yüksekokulu öğrencileri ve idarecileri "Bir Bilene Sor! Kariyer Günleri Etkinlikleri" kapsamında Çağlak Tereyağları Üretim Müdürü, Gıda Yüksek Mühendisi ve İş Güvenliği Uzmanı Mehmet Çağlak ile bir araya geldi.

Programda öğrencilere; gıda kalite ve kontrol analizi, süt ürünleri ve teknolojisi, veterinerlik gibi güncel konular ve kariyer planlaması hakkında bilgiler verildi.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, Mehmet Çağlak sektördeki tecrübelerini paylaşarak genç yeteneklere ilham verdi.

konyada-universiteli-genclere-kariyer-planlamasi-hakkinda-bilgiler-verildi.jpg

Programın planlamasını üstlenen Öğretim Görevlisi Dr. Meltem Diktaş, katılımcılara değerli bilgiler sunarken, salonu dolduran akademik-idari personel ve öğrenciler, organizasyonun başarılı geçmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Etkinlik, MYO Müdürü Öğretim Görevlisi Naim Çağlar Diri'nin, Mehmet Çağlak'a teşekkür plaketi takdim etmesiyle son buldu.

konyada-universiteli-genclere-kariyer-planlamasi-hakkinda-bilgiler-verildi-001.jpg

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.