Altın 5773.734
BIST 11003.1
Dolar 42.5199
Euro 49.6095
Sterlin 56.8306

Konya'da üniversiteliler hedef avına çıktı

Seydişehir Belediyesi ve Necmettin Erbakan Üniversitesi iş birliğiyle Kuğulu Tabiat Parkı’nda düzenlenen oryantiring yarışmasına 55 üniversite öğrencisi katıldı. Öğrenciler, harita ve koordinat bilgilerini kullanarak hedefleri buldu.

Konya'da üniversiteliler hedef avına çıktı

Seydişehir Belediyesi organizasyonunda, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Necmettin Erbakan Üniversitesi destekleriyle düzenlenen oryantiring yarışması gerçekleştirildi.

Kuğulu Tabiat Parkı'nda üniversite öğrencilerine yönelik 2 kategoride yapılan oryantiring yarışmasına 55 üniversite öğrencisi katıldı.

Etkinlikte, 14 hedefin bulunduğu yarışmada yarışmacılar harita yardımıyla kısa sürede yönlerini ve hedefleri bulmaya çalıştı.

konyada-universiteliler-hedef-avina-cikti-003.jpg

Seydişehir Belediyesi olarak kültürel ve sosyal etkinliklerin artarak devam edeceğini kaydeden Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, öğrencilerin doyasıya eğlendiği, aynı zamanda spor yaptığı oryantiring yarışmalarını gelecek yıllarda da düzenlemeye devam edeceklerini söyledi.

konyada-universiteliler-hedef-avina-cikti.jpg

Ustaoğlu, "Bu spor ile hem coğrafyayı tanıyorsunuz hem yer bilincinizi hem matematik ve koordinat bilginizi geliştiriyorsunuz hem de ekip çalışmanızı güçlendiriyorsunuz. Bu spora gönül verdiğiniz ve bizleri yalnız bırakmadığınız için sizlere teşekkür ederim." dedi.

konyada-universiteliler-hedef-avina-cikti-001.jpg

Konuşmaların ardından, dereceye giren sporculara ödülleri Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu ve katılımcılar tarafından takdim edildi.

konyada-universiteliler-hedef-avina-cikti-002.jpg

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.