Konya’da üreticinin beklediği yağmur ne zaman yağacak?

Konya’da üreticinin gözü kulağı Meteorolojide. Son tahminlere göre birkaç ilçe haricinde önümüzdeki 5 gün bölgede yağmur yağışı beklenmiyor. Hava sıcaklığında da önemli bir değişiklik olmayacak. 21 Kasım Pazartesi günü ise bölgenin tamamında yağmur var.

Konya’da üreticinin beklediği yağmur ne zaman yağacak?

Konya’da ekim işlerini tamamlayan çiftçinin gözü kulağı Meteorolojiden gelecek sevindirici haberde.

Konya ve ilçelerinin 5 günlük hava durumu tahmini güncellendi. Buna göre; bölgede 5 gün boyunca birkaç ilçe haricinde yağmur yağışı beklenmiyor. Yağış görülecek yerler; 18 Kasım Cuma günü Kulu, 19 Kasım Cumartesi günü Ahırlı, Bozkır, Derebucak, Hadim, Taşkent, Yalıhüyük, 20 Kasım Pazar günü ise Derebucak olarak sıralandı.

Diğer yerler parçalı ve çok bulutlu olacak.

Gece ve sabah saatlerinde ise yer yer puslu ve sisli geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgar, genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün 16-22 Kasım 2022 tarihlerini kapsayan haftalık hava durumu tahminlerine göre ise 21 Kasım Pazartesi günü üreticilerin beklediği yağmur yağışı etkili olacak.

2021/03/23/konyadayagmuretkilioluyor-3.jpg

İşte Konya ile ilçelerinin 5 günlük ve haftalık hava durumu tahmin raporu:

konyada-ureticinin-bekledigi-yagmur-ne-zaman-yagacak.jpgkonyada-ureticinin-bekledigi-yagmur-ne-zaman-yagacak-001.jpgkonyada-ureticinin-bekledigi-yagmur-ne-zaman-yagacak-002.jpgkonyada-ureticinin-bekledigi-yagmur-ne-zaman-yagacak-003.jpg

konyada-ureticinin-bekledigi-yagmur-ne-zaman-yagacak-004.jpg

Haber Dairesi (Konya Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.