Konya’da üretilen kişiye özel bisikletler dünyanın her yerinde

ÖZEL HABER I Konya’da makine mühendisliği eğitimini bırakıp baba mesleğine başlayan Mehmet İyidöner, kişiye özel bisiklet üretiyor. İyidöner, dünyanın her yerine kendi tasarladığı bisikletleri satıyor.

Konya’da üretilen kişiye özel bisikletler dünyanın her yerinde

Konya’da 40 yıldır baba mesleği olan bisiklet ve motosiklet üreticiliği yapan Mehmet İyidöner’in isteğe özel ürettiği bisikletler büyük ilgi görüyor. Makine mühendisliği eğitimini yarıda bırakıp baba mesleğine başlayan Mehmet İyidöner, şimdi dünyanın her yerine kendi tasarladığı bisikletleri satıyor.

ÖZEL TASARIM BİSİKLET ÜRETİYOR

Babası ile beraber yıllarca yük taşımada kullanılan motosikletleri imal ettiklerini söyleyen Güvenir Bisiklet Firması sahibi Mehmet İyidöner, 2000 yılından sonra özel tasarım bisikletler üretmeye başladıklarını söyledi.

İLGİ BÜYÜK

Makine mühendisliği bölümünü bırakarak baba mesleği başlayan Mehmet Usta, ürettiği bisikletlerle her yaşta insanın hem spor hem eğlenceyi bir arada yaşamaları için çalıştıklarını söyleyerek, son zamanlarda özel tasarım bisikletlere hem belediyelerin hem de vatandaşların büyük ilgi gösterdiğini söyledi.

konyada-uretilen-kisiye-ozel-bisikletler-dunyanin-her-yerinde.jpeg

ATÖLYEDE BİSİKLETE DAİR HER ŞEY VAR

Özel tasarım ve müşterilerinin ihtiyaçlarına göre bisiklet üretimi yaptıklarını belirten İyidöner, yurtiçi ve yurtdışından özel tasarım bisikletlere büyük ilgi gösterildiğini belirtti.

İyidöner, “Özel tasarım bisikletleri müşterinin isteğine göre yapıyoruz. Çoğu kişi resmini çiziyor veya tarif ediyor. Biz de onların isteği şekilde, detaylı bir şekilde yapmaya çalışıyoruz. Yük taşıma bisikletleri, kargo bisikletleri, engelli bisikletleri gibi birçok tasarımı yapabiliyorum. Atölyemde bisiklete dair her şeyi üretebiliyoruz.” diye konuştu.

konyada-uretilen-kisiye-ozel-bisikletler-dunyanin-her-yerinde-002.jpeg

“YERLİ ÜRETİME ÖNEM VERİYORUZ”

Yerli üretime önem verdiklerini dile getiren Mehmet İyidöner, bisikletlerin tasarım ve üretiminin tamamen kendilerine ait olduğunu ve Konya’da ürettiklerini de sözlerine ekledi.

konyada-uretilen-kisiye-ozel-bisikletler-dunyanin-her-yerinde-001.jpeg

konyada-uretilen-kisiye-ozel-bisikletler-dunyanin-her-yerinde-003.jpeg

konyada-uretilen-kisiye-ozel-bisikletler-dunyanin-her-yerinde-004.jpeg

konyada-uretilen-kisiye-ozel-bisikletler-dunyanin-her-yerinde-005.jpeg

Haber Dairesi (Konya Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

 Yazar / Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum