Konya’da üretime bakanlık düzeyinde ziyaret

Tarım ve Orman Bakanlığı Hayvancılık Genel Müdürü Salih Çelik, Konya’nın Karapınar ilçesinde süt ve hayvancılık üretim işletmelerine ziyarette bulundu. Çalışmalar hakkında bilgi alan Çelik, üreticilerin problemlerini dinledi.

Konya’da üretime bakanlık düzeyinde ziyaret

Tarım ve Orman Bakanlığı Hayvancılık Genel Müdürü Salih Çelik, Karapınar ilçesindeki süt ve hayvancılık işletmelerini gezerek yetkililerden bilgi aldı.

Genel Müdür Çelik, İlçe Kaymakamı Şenol Öztürk, Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka, Konya İl Tarım ve Orman Müdürü Ali Ergin, Karapınar İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ramazan Güneri, Konya DKKYB Başkanı Fettah Öztürk ve Konya DSYB Başkanı Edip Yıldız eşliğinde ilçedeki işletmeleri gezdi.

Genel Müdür Salih Çelik ilk olarak Karapınar Süt Üreticileri Birliğini ziyaret etti. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tartan, Çelik’e Birliğin kuruluşundan bugüne kadar yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

konyada-uretime-bakanlik-duzeyinde-ziyaret.jpeg

Başkan Tartan ayrıca üreticilerin sorunları hakkında da bilgiler vererek çözüm noktasında fikir alışverişinde bulundular.

Müdür Çelik daha sonra Karyem AŞ çiftliği ile Koç Teke Merkezini ziyaret etti. Koç Teke Merkezi kuruluşunda bu güne kadar yapılan çalışmalarla ilgili Konya DKKYB başkanı Fettah Öztürk tarafından bilgi verildi.

konyada-uretime-bakanlik-duzeyinde-ziyaret-001.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.