Konya’da üvey oğlunun karısını bıçaklayan kadının ifadesi ortaya çıktı: Helallik isteyip vurmuş!

Konya’da üvey oğlunun eşini, evlerinin mutfağında bıçakla ağır yaralayan kadının ifadesi ortaya çıktı. Tutuklanan zanlının, gelinini, boşanmasından sorumlu tuttuğu için bıçakladığı belirtildi. Zanlı kadın, bıçağı vurmadan önce helallik de istemiş!

Konya’da üvey oğlunun karısını bıçaklayan kadının ifadesi ortaya çıktı: Helallik isteyip vurmuş!

Olay, önceki gün, merkez Meram ilçesi Havzan Mahallesi Yeni Yol Caddesi'ndeki lüks bir sitede yaşanmıştı.

İddiaya göre; Safiye B, boşandığı eşinin oğlu Mustafa A'nın evine konuşmak için geldi. Mustafa A, eşi Türkan A. (52) ve Safiye B. (49), mutfakta birlikte kahvaltı yaptı. Safiye B, Mustafa A'ya, kahvaltıdan sonra Türkan A. ile özel konuşmak istediklerini söyledi. Mustafa A. salona gittikten bir süre sonra Türkan A, Safiye B. tarafından bıçaklandı.

ÇIĞLIKLARI DUYUP KOŞMUŞ

Bağrışma seslerini duyup mutfağa gelen Mustafa A, Safiye B'nin elinden bıçağı alarak eşini kurtardı. Vücuduna 5 bıçak darbesi alan ve kanlar içinde kalan Türkan A, ihbarla eve gelen sağlık görevlilerince ambulansla Meram Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

konyada-bir-kadin-uvey-oglunun-karisini-bicakladi-durumu-agir.jpeg

BOŞANMASINDAN SORUMLU TUTTUĞU İÇİN VURMUŞ

“Kasten adam öldürmeye teşebbüs” suçlamasıyla adliyeye sevk edilen Safiye B, tutuklandı. Zanlının ifadesinde, psikolojik sorunları olduğunu ve bu nedenle ilaç kullandığını iddia ederek, “İkinci evliliğimi yapmıştım. Evlilik sürecimde Türkan hep benimle uğraştı. Boşanmama sebep oldu. Bir anlık cinnet getirdim.” dediği öğrenildi.

"HELALLİK İSTEDİKTEN SONRA BIÇAKLADI"

Tedavisi süren Türkan A’nın da ifadesinde, Safiye B'nin kendisini bıçaklamadan önce yanına oturduğunu, elini tutup helallik istedikten sonra çantasından çıkardığı bıçağı kendisine vurmaya başladığını söyledi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.