Konya’da uyuşturucu operasyonu! Suçüstü yakalandılar

Konya’nın Akşehir ilçesinde sokak satıcılığı yapan ve uyuşturucu madde kullananlara yönelik operasyon düzenlendi. Polis ekiplerince takibe alınan şüpheliler suçüstü yakalandı. Yapılan aramada 16 içimlik kağıda emdirilmiş kannabinoid bonzai ele geçirildi.

Konya’da uyuşturucu operasyonu! Suçüstü yakalandılar

Konya Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri sokak satıcılığı yapan ve uyuşturucu madde kullanan şahıslarla ilgili yaptığı çalışmalar kapsamında, ara sokaklarda uyuşturucu madde satışı ve alışverişi yapılacağı yönünde bilgiler elde etti.

Ara sokakları izlemeye alan narkotik ekibi bir şahsın sokağa girdiğini ve tedirgin davrandığını fark etti. Şüpheli şahsı izleyen narkotik ekibi bir süre sonra aynı sokağa iki şahsın daha geldiğini ve buluştuklarını gördü. İ.Ö., A.D. ve H.A. isimli üç şüpheliyi yakalayarak gözaltına alan ekipler şüphelilerin üzerinde yaptığı aramada yaklaşık 16 içimlik kağıda emdirilmiş sentetik kannabinoid bonzai ile 5 bin 400 TL para ele geçirdi.

konyada-uyusturucu-operasyonu-sucustu-yakalandilar.webp

Narkotik ekibi tarafından gözaltına alınan şüphelilerden İ.Ö. hakkında “Uyuşturucu Madde Bulundurmak, Kullanmak, Kabul Etmek” suçlarından işlem yapılarak serbest bırakıldı. Diğer şüpheliler A.D. ile H.A. hakkında ise “Uyuşturucu Madde Bulundurmak, Kullanmak, Kabul Etmek ve Uyuşturucu Madde Ticareti suçlarından işlem yapan narkotik ekibi emniyetteki işlemleri tamamlanan A.D. ile H.A. isimli iki şüpheliyi Akşehir Cumhuriyet Başsavcılığına sevk etti. Savcılık sorgusu tamamlanan şüpheliler A.D. ve H.A. tutuklanma talebi ile sevk edildiği Sulh Ceza Hâkimliğince tutuklanarak Akşehir Cezaevine gönderildi.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.