Konya’da yaşlı kadın, evinin önüne atılan torpili eline alınca hastanelik oldu

Konya’da 75 yaşındaki Ümmühan Güllü B, evinin önüne atılan torpili alıp başka yere atmak istedi. Bu sırada torpil elinde patlayan yaşlı kadın hastaneye kaldırıldı.

Konya’da yaşlı kadın, evinin önüne atılan torpili eline alınca hastanelik oldu

Alınan bilgiye göre, Huğlu Mahallesi'nde yaşayan 75 yaşındaki Ümmühan Güllü B, evinin önüne torpil atıldığını fark etti. Ümmühan Gülü B'nin kimseye zarar vermemesi için eliyle başka bir yere atmak istediği torpil bu sırada patladı.

AMELİYATA ALINDI

Yaralanan kadın, kaldırıldığı Beyşehir Devlet Hastanesinde ameliyata alındı.

MUHTAR UYARDI

Huğlu Mahallesi Muhtarı Mehmet Harman, torpilin patlaması sonucu iki parmağından yaralanan Ümmühan Güllü B'ye sosyal medya hesabından geçmiş olsun dileğinde bulundu, çocukları torpil atmamaları konusunda uyardı. Harman, “Sayın mahalle sakinleri LÜTFEN. Bakın bugün ne yazık ki yaşlı bir teyzemiz çocuğun elinden ateşlenen bir torpili son anda alıp atmak isterken ne yazık ki elinde patlaması sonucu iki parmağı bu şekilde zarar görmüştür. Bu saatten sonra mahalle arasında kim torpil atarken görülürse şahıs hakkında şikayette bulunulacak adli işlem yapılacaktır. Tüm vatandaşlarımızın çocuklarını bu konuda uyarması önemle duyurulur.” ifadelerini kullandı.

konyada-yasli-kadin-evinin-onune-atilan-torpili-eline-alinca-hastanelik-oldu.jpeg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.